Kus Cenneti Festivali'nin Tarihleri Açiklandi

Bandirma 33’üncü Uluslararasi Kus Cenneti Kültür ve Turizm Festivali’nin tarihleri açiklandi. Festival 13 Haziran’da basliyor.

Kus Cenneti Festivali'nin Tarihleri Açiklandi
Bandirma’da geleneksel olarak düzenlenen Uluslararasi Kus Cenneti Kültür ve Turizm Festivali’nin bu yil 3 gün sürecek. 33’üncüsü gerçeklestirilecek olan Bandirma Uluslararasi Kus Cenneti Kültür ve Turizm Festivali’in hangi tarihler asadinda düzenlenecegi de belli oldu. Bandirma Belediyesi tarafindan festival tarihleri 13-15 Haziran 2024 olarak duyuruldu.

Festival öncesi 9-12 Haziran 2024 tarihleri arasinda gerçeklestirilecek olan Sahil Senligi etkinlikleri için basvurularin ise 18 Nisan-30 Nisan 2024 tarihleri arasinda yapilacagi kaydedildi. Etkinlik günlerinde yer almak isteyen sanat atölyeleri, müzik gruplari ile solistleri, dans ve spor okullari, gösteri gruplarinin basvurulari için belediyenin resmi internet sitesinden ya da Bandirma Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’nden yapilabilecegi bildirildi.

Geçtigimiz yil Eylül ayinda 5 gün süren festivalin bu yil Haziran ayinda 3 gün yapilmasina sebep olarak ise Bandirma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde yapilacak sinavlarin, Haziran ayi içinde 2 kez bulunmasi, yasa ve yönetmelikler geregince gece geç saatlere kadar müzik yayinin yasak olmasi gösterildi.
Kaynak: İHA