Bünyan Soförler Odasi ERVA Spor Kulübü Açildi

Kayseri’de Erdemlerimizle Variz (ERVA) projesi çerçevesinde Bünyan Soförler Odasi tarafindan yaptirilan ERVA Spor Kulübü’nün açilisi Vali Gökmen Çiçek’in katilimiyla yapildi.

Bünyan Soförler Odasi ERVA Spor Kulübü Açildi
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçeye gelisi sirasinda Vali Yardimcisi Adnan Türkdamar, Bünyan Kaymakami Turgut Gülen, Bünyan Belediye Baskani Selahattin Metin ile il ve ilçe protokolü tarafindan karsilandi. Vali Çiçek; ilçe ziyaretinin ilk duraginda, Bünyan Sehit Cennet Yigit Ortaokulu ögretmen ve ögrencileri tarafindan hazirlanan resim sergisinin açilisina katilarak, sergiyi gezdi. Sergi açilisinin ardindan Vali Çiçek, Bünyan Kaymakamligi’na geçerek, Kaymakam Turgut Gülen’den ilçenin genel durumu hakkinda bilgiler aldi. Kaymakamlik ziyaretinin ardindan Bünyan Belediyesi’ne geçen Vali Çiçek, 31 Mart 2024 tarihinde yapilan Mahalli Idareler Genel Seçimleri’nde Belediye Baskanligina seçilen Selahattin Metin’e hayirli olsun dileklerini ileterek, ilçenin altyapi ve üst yapi çalismalari ve belediyenin sorumluluk sahasina giren alanlarinda yapilan çalismalar hakkinda bilgiler aldi. Vali Çiçek; beraberinde protokol üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaflarla sohbet eden Vali Çiçek, kendisine iletilen talep ve istekleri alarak, çözümü konusunda elinden geleni yapacagini ifade etti.

Vali Gökmen Çiçek ve beraberinde protokol üyeleri ile birlikte Bünyan Soförler Odasi tarafindan yaptirilan ERVA Spor Kulübü’nün açilisina katildi.

Açilisa Çiçek’in yani sira, Vali Yardimcisi Ömer Tekes, Adnan Tezcan, Il Jandarma Komutani Tugg. Hakan Dedebagi, Il Emniyet Müdürü Atanur Aydin, kamu kurum ve kurulus temsilcileri, ilçe protokolü, sivil toplum kurulus temsilcileri, ögrenciler ve vatandaslar katildi.

Açilista konusan Vali Çiçek; "Hiçbir gencimizi zehir tacirlerine vermeyecegiz demistik. Bunun için gece gündüz çalisiyoruz. Emniyetimiz, jandarmamiz zehir tacirlerine firsat vermeyecek. Gençlerimizi zehirlemek isteyenlerin yeri sokaklar, meydanlar degil,onlarin yeri hapishane. Alaeddin Keykubat’in torunlarini, Seyyid Burhaneddin ögretisiyle büyümüs Kayserilileri, Türkiye’nin sigortasi olan gençlerimizi hiçbir alçaga teslim edemeyiz. Bunun için Emniyet ve Jandarmamiz büyük mücadele veriyor. Bu tedbirler yeterli degil. O nedenle dedik ki, gençlerimizin yeri spor salonlari, gençlerimizin yeri kütüphaneler, gençlerimizin yeri bilim yuvalari, gençlerimiz ancak buralara yakisir. O yüzden sporu gençlerimizin ayaklarina götürelim diye Valilik olarak her mahallede spor okulu açacagiz. Bu spor okullar ücretsiz olacak, kiyafetleri, spor malzemeleri ücretsiz olacak. Buradan yetisecek çocuklar Türk Bayragimizi yükseltecekler, Istiklal Marsimizi okutacaklar. Bu amaçla yola çiktik" dedi.

Emniyetin, jandarmanin, KESOB’un, ASKON’un milli egitimin spor okullarinda yüzlerce ögrenci yetistigini ifade eden Vali Çiçek; "Bünyan Soförler Odasi Baskanimiz Serkan Bey’e tesekkür ediyorum. Spor Kulübü’nün Bünyan’a açilmasi için büyük gayret gösterdi. Spor kulübünü ilk açtigimiz ilçe Bünyan. Haftaya Yahyali’da açiyoruz. Sonrasinda Incesu ilçemizde de açacagiz. Bünyanli çocuklarimiza basarmak yakisir. Çocuklarimiz bizi gururlandiracaklar. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Bünyan Soförler Odasi ERVA Spor Kulübü hayirli olsun" diye konustu.

Konusmalarin ardindan Bünyan Soförler Odasi ERVA Spor Kulübünün açilisi, Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri tarafindan yapildi. Açilisin ardindan sporcu gençlerle bir araya gelen Vali Çiçek; “Gençlerimizi kötü yollara sokmaya çalisanlara inat sporla ugrasacagiz, kitap okuyacagiz, derslerimize çalisacagiz ve ailelerimizi gururlandiracagiz. Sporcular spora inatla devam edecekler, Türk bayragini milli takimla göndere çekecekler. Bunu sizden rica ediyorum. Hepinizi çok seviyorum” ifadelerini kullandi. Spor kulübü açilisinin ardindan Bünyan Devlet Hastanesi’ne geçen Çiçek; burada hastalara ve hasta yakinlarina geçmis olsun dileklerini ileterek, hastane yönetiminden çalismalari hakkinda bilgiler aldi. Hastane ziyaretinin ardindan, Kayseri Üniversitesi Bünyan Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden Vali Çiçek, ögrenciler arasinda gerçeklestirilen voleybol müsabakasina katilarak, ögrencilerle keyifli anlar geçirdi. Ziyaretlerine devam eden Çiçek, esi Sümeyra Çiçek ile birlikte, kadin kooperatifini ziyaret ederek çalismalari hakkinda bilgiler aldi.

Vali Çiçek, ziyaretinin sonunda sirasiyla, Bünyan Naci Baydemir Anadolu Imam Hatip Lisesi, Bünyan Cam Teras yol yapimi insaat alani, Bünyan Ilçe Emniyet Müdürlügü, Bünyan Ilçe Jandarma Komutanligi ziyaretleri gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA