Baskan Tetik Açiklamasi 'Nazilli Nefes Alacak'

Nazilli Belediye Baskani Dr. Ertugrul Tetik, sabah erken saatlerde Yesil Mahalle’de ot biçme ve temizlik çalismasi gerçeklestiren ekipleri ziyaret ederek faaliyetlerle ilgili bilgi aldi.

Baskan Tetik Açiklamasi 'Nazilli Nefes Alacak'


Nazilli Belediyesi ekipleri, havalarin isinmasi ve yagislarla birlikte hizla büyüyen yabani otlara müdahale etmek için kapsamli çalisma baslatti.

Çocuk oyun parklari ve vatandaslarin vakit geçirdigi yesil alanlar basta olmak üzere ilçenin dört bir yaninda yürütülen faaliyetlerle ilçe rahat bir nefes alacak.

Çalismalari yerinde inceleyen Belediye Baskani Dr. Ertugrul Tetik; “Sahadayiz. Havalar isindi bu nedenle park ve bahçelerde otlarimiz büyümeye basladigi için hemen önlemini alip tüm ekiplerimizle çalisiyoruz. Nazilli’nin pek çok noktasinda es zamanli olarak faaliyetlerimizi gerçeklestiriyoruz. Çocuklarimiz herhangi bir tehlikeye maruz kalmadan rahatlikla oynasinlar, büyüklerimiz de istedigi yerde rahatlikla oturup dinlenebilsin. Nazillli’de konforlu alanlar yapmak için çalisiyoruz” dedi.



Nazilli 5 No’lu Aile Sagligi Merkezi kuzeyinde yürütülen çalismalari inceledigi esnada çalisan doktor ve hemsireleri de ziyaret eden Baskan Tetik, muayene için gelen hastalarin taleplerini dinlemeyi de ihmal etmedi.

Taleplerinin ivedilikle yerine getirilmesinden büyük memnuniyet duydugunu dile getiren Mahalle Muhtari Senol Öztürk; “Geçtigimiz hafta yaptigimiz muhtarlar toplantimizda Sayin Belediye Baskanimiza taleplerimizi iletmistik. Sag olsun bizi kirmayip sabah erken saatlerde ekipler mahallemize geldi. Parkimizda gerekli tüm çalismalar yapiliyor. Baskanima ve ekibine mahallem adina çok tesekkür ediyorum” sözlerini kaydetti.

Kaynak: İHA