Yolda Yatan Köpegin Üzerinden Otomobili Ile Geçti

Sakarya’nin Karasu ilçesinde bir otomobilin yolda yatan köpegin üzerinden geçip yoluna devam ettigi anlar güvenlik kameralarina yansidi. Ezilen köpegin sahibi ve mahalle sakinleri, yasanan aci olaya tepki gösterdi.

Yolda Yatan Köpegin Üzerinden Otomobili Ile Geçti
Olay, Karasu Yali Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde meydana geldi. Mahalle sakinlerinden Güler Yasar’in sahibi oldugu köpek, yol kenarinda yattigi sirada bir arabanin üzerinden geçmesi sebebiyle yaralandi. Ayaklari kirilan köpek, Sakarya Büyüksehir Belediyesi’ne ait Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altina alindi. Otomobil sürücüsünün, köpegin üzerinden geçerek hiçbir sey olmamis gibi yoluna devam ettigi anlar güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, üzerinden otomobil geçen köpegin aci içerisinde yerde kivrandigi anlar yer aldi.

"Hizli gelse, fren yapamasa kaza deriz ama öyle bir sey olmadi"

Yasanan olaya mahalle sakinleri ve köpegin sahibi Güler Yasar tepki gösterdi. Yasar, “Köpek yol kenarinda yatiyordu, araba 14.58’de köpegin üzerinden geçmis. Tümsegin üzerinden geçtikten sonra hiç fren yapmadan geçti, hiç durmadi. Köpegin sesini duyunca asagiya indik, tedaviye gönderdik. Hizla gelip çarpmiyor. Yavas yavas geliyor, üzerinden geçiyor. Mahalle içinde çocuklar var, yaslilar var. Bir hayvanin üzerinden geçiyor ve durmuyor. Tepkimiz bu yüzden. Telefonuna mi bakiyordu, önündeki hayvani görmüyor. Nereye bakiyordu? Hizli gelse, fren yapamasa kaza deriz. Öyle bir sey de olmadi” diye konustu.

Kaynak: İHA