Esenler'de Ögretmene 'Kötü Not' Dayagi

Esenler’de iddiaya göre bir veli, çocugu sinavdan kötü not aldigi için okulda ögretmeni darp etti. Olayda ögretmen hafif sekilde yaralanirken, taraflar birbirinden sikayetçi oldu.

Esenler'de Ögretmene 'Kötü Not' Dayagi
Olay Esenler’de Esenler Ayvalidere Ortaokulu’nda 23 Nisan kutlamalari öncesi meydana geldi. Iddiaya göre, okulda Türkçe ögretmeni olarak görev yapan Ozan Kaya’nin ögrencini sinavdan kötü not aldi. Bunun üzerine sinirlenen veli, okula gelip ögretmeni darp etti. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Kasi ve dudagi patlayan ögretmen ambulans ile hastaneye kaldirildi. Kavga nedeniyle ögretmen hafif sekilde yaralanirken, taraflar birbirinden sikayetçi oldu.

“Ögretmenin kasi açilmisti”

Ögretmeni darp edildikten sonra gören esnaf Erkan Sevinç, “Dün is yerini açtik. Önce polis sonra ambulans geldi. Gidip baktigimizda ögretmenin darp edildigini gördük. Ögretmenin kasi açilmisti. Sonra veli gitmis herhalde. Ögretmeni ambulansa aldilar. Ögretmen biraz yerde hirpalanmis, üstü basi tozdu. Ögretmenin durumu iyiydi. Araca yürüyerek gitti. Biraz bogusmuslar” dedi.



“Ambulans ögretmeni hastaneye götürmüs”

Olayla ilgili konusan esnaf Habip Sabanci, “Biz saat 12 gibi is yerlerimizi açiyoruz. Okul içerisinde hengame var dediler. Bir velinin bir ögretmenle tartisip darp ettigini söylediler. Daha sonra ambulans ve polis ekipleri geldi. Ögretmenin kasinin patladigini, gözünden yaralandigini bize söylediler. Sonra ambulans ögretmeni hastaneye götürmüs. Birbirlerinden sikayetçi olmuslar. Sebebini bilmiyoruz” seklinde konustu.



“Bir ögrencinin notunu sifir girdi diye velisi gelmis”

Darp edilen ögretmenin ögrencisi Öznur Güneyli, “Ayvalidere Ortaokulu’nda okuyorum. 23 Nisan’da gösteriden önce bir kavga oldu. Ozan hocami çok severim. Hocalara ve ögrencilerle bir sorunu yoktu. Notlarimizda da bir problem olmuyordu. Bize bagirip kizmiyordu. Kime sorsam Ozan hocayi çok seviyor. Bir ögrencinin notunu sifir girdi diye velisi gelmis. 2 erkek ögretmene vurmuslar. Ozan hocanin sadece kasi ve dudagi patlamis” ifadelerini kullandi.

“Aldigimiz notlari hep fazlasina tamamlayan bir ögretmendi”

Ögretmen Ozan Kaya’nin ögrencisi Beril Öz, “Ozan hocanin bir ögrenciye sifir verdigi söyleniyor. Daha sonra 2 veli 23 Nisan gösterisinin baslangicinda Ozan hoca ile kavga ettigi söyleniyor. Bu kavga sonucunda kasinin patladigi ve gözünün morardigi söyleniyor. Ozan hoca çok iyi birisiydi. Sifir vermeyi birak siniftan geçirmemezlik bile yapmiyordu. Aldigimiz notlari hep fazlasina tamamlayan bir ögretmendi” diye konustu.

Kaynak: İHA