Gaziantep'te Dolmusta Ahlak Disi Hareketler Yapan Sahis Gözaltina Alindi

Gaziantep’te sehir içi dolmusta uygunsuz hareketler yapan sahis, vatandaslar tarafindan kaydedilerek desifre edildi. Görüntülerin sosyal medyada yayilmasinin ardindan ahlak disi hareketler yapan sahis yakalandi.

Olay, Gaziantep’in Sehitkamil ilçesinde meydana geldi. Iddiaya göre, seyir halinde olan dolmusa kimligi belirsiz bir sahis, yaninda oturan kadinlara ve araçtaki diger vatandaslara aldiris etmeden cinsel organiyla oynayarak ahlak disi hareketler yapti. Bu hareketlerine uzun süre devam eden sahsin o anlari vatandaslar tarafindan cep telefonu kamerasi ile kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada yayilmasi üzerine binlerce tepki paylasimi yapilirken konu ile ilgili il emniyet müdürlügü tarafindan çalisma baslatildi.

Gaziantep Valiligi olaya iliskin açiklama yapti

Olayin ardindan çalisma yapan emniyet ekipleri, görüntülerdeki uygunsuz hareketleri yapan sahsi yakaladi. Konu ile ilgili "Geregi Yapildi" basligiyla açiklama yapan Gaziantep Valiligi tarafindan, "Ilimizde sehir içi dolmuslarindan birinde uygunsuz ve ahlak disi hareketler yapan bir sahsin görüntülerinin bazi sosyal medya platformlarinda paylasilmasi üzerine emniyet güçlerimizin yaptigi çalisma sonucu A.I isimli sahis yakalanmis ve göz altina alinarak adli süreç baslamistir” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA