Kahramanmaras'ta Ayse Neva Makama Geçti, 'Güvenlik Önlemlerimizi Arttiralim' Anonsu Yapti

Kahramanmaras’ta 3. sinif ögrencisi Ayse Neva Gemci, Il Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’in makamina geçti ve telsiz anonsu yapti.

Kahramanmaras'ta Ayse Neva Makama Geçti, 'Güvenlik Önlemlerimizi Arttiralim' Anonsu Yapti
Kahramanmaras’ta Resit Gümüser Ilkokulu’nda ögrenim gören 3. sinif ögrencisi Ayse Neva Gemci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla düzenlenen temsili törenle Il Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’in makamina geçti.

Il Emniyet Müdürü Gökduman’in makam koltuguna oturan Gemci, Emniyet Müdürü’nün telsizinden anons yaparak, “Bu bayrami dünya çocuklarina armagan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü ve sehit düsen tüm güvenlik personelimizi saygiyla aniyor, görevinizde basarilar diliyorum. 23 Nisan’da herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi için güvenlik önlemlerimizi arttiralim” anonsu yapti.

Otomobil sürücülerine yolculuklarinda daha dikkatli olmalari yönünde mesaj veren Ayse Neva Gemci, “Emniyet kemelerini araçlarimiza binerken takmamiz lazim. Yolda yürürken kaldirimin sol tarafini kullanmamiz lazim” ifadelerini kullandi.

Il Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ise, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle koltugumuzu bir ögrencimize devrettik. Kendince, arkadas çevresince sehirde gördügü eksiklikler ile ilgili burada ilgili sube müdürlerimize talimatlarini verdi, kendisi de takip edecek ben de takip edecegim. Verdikleri talimatlarla trafigin daha rahat islemesini, emniyet kemerlerinin takilmasini ve hiz yapilmamasi seklinde talimatlari oldu. Bu konuda böyle bir duyarlilik var, yeni emniyet müdürümüz de arkadaslara talimat verdi. Bu gençler gelecegimiz ve bu sekilde bilinçli bir sekilde egitmemiz ve topluma kazandirmamiz gerekiyor” dedi.

Kaynak: İHA