Vali Aslan 'Milletimizin Iradesi Ile Yetki Aldiniz'

DÜZCE – Düzce Valisi Selçuk Aslan, 31 Mart seçimlerinde Mahalli Idareler seçimlerinde Il Genel Meclis üyesi seçilen üyeleri tebrik ederek “Iyi niyet içerisinde Düzce’mize, halkimiza hizmet etmeyi Rabbim bizlere nasip etsin” dedi.

Vali Aslan 'Milletimizin Iradesi Ile Yetki Aldiniz'
Vali Selçuk Aslan, 31 Martta gerçeklestirilen seçimde halkin teveccühüyle seçilen Il Genel Meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Seçilen üyeleri tebrik eden Vali Selçuk Aslan, “31 Mart 2024 Mahalli Idareler Genel Seçimlerinin, Düzce’de huzurlu bir seçim atmosferi içerisinde, demokratik bir sekilde tamamlandi. Hepinizi tebrik ediyorum. Milletimizin iradesi ile yetki aldiniz. Düzce Il Özel Idaresinin genel karar organi olarak Il Genel Meclisimizde 2024-2029 döneminin görev alacaksiniz. Görevinizin sizlere, ailelerinize ve Düzce’mize hayirli, ugurlu olmasini temenni ediyorum. ‘Bir elin nesi var, iki elin sesi var’ der büyüklerimiz. Insallah uyum içerisinde, iyi niyet içerisinde Düzce’mize, halkimiza hizmet etmeyi Rabbim bizlere nasip etsin, hepinizi saygi ve muhabbetle selamliyorum” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA