Esenyurt Belediyesinden Ihtiyaç Sahiplerine Medikal Cihaz Destegi

Saglik sorunlari yasayan ihtiyaç sahibi vatandaslara medikal cihaz destegi kapsaminda Esenyurt Belediyesi, diyabet hastasi minik Rabia Aytunç’a seker ölçüm cihazi desteginde bulundu.

Esenyurt Belediyesinden Ihtiyaç Sahiplerine Medikal Cihaz Destegi
Esenyurt Belediyesi ilçe genelinde ihtiyaç duyduklari medikal cihazlara erismekte zorluk çeken vatandaslarin yaninda olmaya devam ediyor. Belediyeye gelen talepleri degerlendiren yetkili birimler ihtiyaç duyulan cihazi hizla temin ederek vatandaslarin ihtiyacini karsiliyor. Alaninda uzman hekimler tarafindan belediye binasinda yapilan saglik taramasindan geçirilen bireylere cihazlari teslim edilirken tüm teknik bilgiler ise detaylari ile anlatiliyor. Belediye yetkilileri vatandaslarin hayatini kolaylastiran medikal malzeme desteginin hiz kesmeden devam edecegini söyledi.



“Bizimle çok ilgilendiler”

Belediyenin destegi ile ihtiyaç duydugu seker ölçüm cihazina kavusan Tip1 diyabet hastasi 10 yasindaki Rabia Aytunç’un ailesi, “Yasadigimiz ekonomik zorluklardan dolayi cihazin maliyetini karsilayamiyorduk. Dolayisiyla kizimiz seker ölçümlerini olmasi gerektigi gibi yapamiyor, sik sik rahatsizlaniyordu. Esenyurt Belediyesinin bu hizmetini ögrenince basvurduk, arkadaslar bizimle ilgilendi ve cihazi bize bugün teslim ettiler. Bu destek ve yardimlarindan dolayi Esenyurt Belediyesine tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA