Baskan Güler'den Ilk Ziyaret Persembe Belediyesi'ne

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, göreve baslamasinin ardindan tesekkür ziyaretlerine basladi. Baskan Güler’in ilk duragi Persembe Belediye Baskani Cihat Albayrak olurken kendisine de basari dileginde bulundu.

Baskan Güler'den Ilk Ziyaret Persembe Belediyesi'ne
31 Mart Yerel Seçimlerinde halkin oylari ile bir kez daha Ordu Büyüksehir Belediye Baskanligi görevini üstlenen Dr. Mehmet Hilmi Güler, mazbatasini almasinin ardindan ilk ziyaretini Persembe Belediyesi’ne gerçeklestirdi.

Baskan Güler ziyaretinde, 31 Mart seçimlerinden Persembe Belediye Baskanligina seçilen Cihat Albayrak ile bir araya geldi.

AK Parti Ilçe Baskani Mehmet Çalis, MHP Ilçe Baskani Beytullah Genç, Meclis Üyeleri, birim müdürlerinin de hazir bulundugu ziyarette Baskan Güler, Persembe’nin genç Baskani Cihat Albayrak’a hayirli olsun dileklerini ileterek basari temennisinde bulundu.

Persembe’de degisim ve dönüsüm basliyor

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Persembe Belediye Baskani Cihat Albayrak ise ziyareti dolayisiyla Baskan Güler’e tesekkürlerini iletti. Baskan Güler öncülügündeki Büyüksehir Belediyesi ile koordineli çalismalar yapacaklarinin altini çizen Baskan Albayrak, Persembe’de degisim ve dönüsümün basladigini belirtti.

Ziyaret, günün anisina çekilen hatira fotografi ve hediye takdiminin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA