Baskan Akin, Sinif Baskani Ege'nin Seçim Vaadini Yerine Getirdi

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Turgutlu Kamil Semizler Ilkokulu ögrencisi Ege’nin sinif baskanligi seçiminde “Seçilirsem belediye baskanimizi sinifimiza getirecegim” vaadini yerine getirdi.

Baskan Akin, Sinif Baskani Ege'nin Seçim Vaadini Yerine Getirdi
Turgutlu Kamil Semizler Ilkokulu 3/A sinifi ögrencisi Ege Basbostanci’nin sinif baskanligi seçimleri öncesinde sinif baskanligini kazanmak için arkadaslarina “Seçilirsem Belediye Baskanimiz Çetin Akin’i sinifimiza getirecegim” vaadinde bulundu. Baskanlik seçimini kazanan Ege’nin verdigi söz gerçeklesti. Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, sinif baskani olan Ege’yi, sinif arkadaslarini ve ögretmenini tebrik etmek için ziyarette bulundu. Baskan Akin, ayrica ögrencilerin taleplerini ve isteklerini diledi.

Baskan Çetin Akin, ziyareti sonunda ögrencilere Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk kitabini hediye etti. Ögrencilerin yogun ilgi gösterdigi Baskan Akin’in ziyareti hatira fotograflari çekilmesi ile son buldu.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “Hem Ege hem ben sözümüzü tuttuk. Sinif baskani seçilen ve en büyük vaadi; ’Baskan Çetin Akin’i sinifa getirecegim’ diyen Kamil Semizler Ilkokulu 3/A sinif ögrencisi Ege Basbostanci, sinif arkadaslarini ve sinif ögretmenimizi ziyaret ettik. Taleplerini ve isteklerini can kulagiyla dinledik. Çocuklarimizin nesesi ve enerjisi günümüzü güzellestirdi. Siz hep gülün çocuklar” dedi.

Kaynak: İHA