Alevler Arasindan Kurtarilan Yavru Oglagina Kavusmustu Açiklamasi 'Dünyayi O An Bana Verselerdi Umurumda Olmazdi'

Bolu’da dün çikan yanginda ahir, firin evi ve 2 samanlikta bulunan toplamda 2 bin adet saman balyasi küle dönmüstü. Yeni dogan oglagin öldügünü sanan Hülya Deniz, alevlerin arasindan kurtarilan oglagi teslim alinca sevinç gözyaslari döktü. IHA’ya konusan Hülya Deniz, “Dünyayi o an bana verselerdi umurumda olmazdi, oglagi gördüm ya orda o bana yetti” dedi.

Alevler Arasindan Kurtarilan Yavru Oglagina Kavusmustu Açiklamasi 'Dünyayi O An Bana Verselerdi Umurumda Olmazdi'
Yangin, dün ögle saatlerinde Mudurnu ilçesine bagli Yildirim Beyazit Mahallesi’nde Mustafa Denizli’ye ait samanlikta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle samanlikta yangin basladi.

Samanlikta çikan yangin kisa süre içerisinde büyüdü. Yanginin alevleri hemen bitisiginde bulunan ahir, firin evi ve diger samanliga siçradi. Ahirda bulunan bir traktör, 16 büyükbas, ve 7 küçükbas hayvan vatandaslar tarafindan kurtarildi.

Gözü gibi baktigi oglaga kavusunca mutluluk gözyaslari döktü

Yeni dogan oglaga gözü gibi bakan Hülya Deniz, yavru oglagin öldügünü sandi. Vatandaslar tarafindan sakinlestirilmeye çalisilan Hülya Deniz, alevlerin arasindan kurtarilan oglagi teslim alinca sevinç gözyaslari döktü. Yangin sebebiyle, ahir, firin evi ve 2 samanlikta bulunan toplamda 2 bin adet saman balyasi küle dönmüstü. Yangin nedeniyle magdur olan Deniz ailesine çevre köylerden saman balya destegi geldi. Munduslar Köyü Muhtari Hakki Yigit, köyündeki vatandaslardan topladigi 500 adet saman balyasini, aileye teslim etti.

“‘Onu babaanneme götürmem lazim’ dedim”

Oglagi babaannesi Hülya Deniz’e götüren Cansu Deniz, “Birisi oglagi getiriyordu, onu görür görmez dedim ki, ‘onu babaanneme götürmem lazim’ dedim. Aldim onu hemen kucagima babaanneme götürdüm. Çok mutlu oldu. Bayginlik geçirirken oglagi görünce kendine geldi. O an bende çok mutlu oldum duygulandim” diye konustu.



“Dünyayi o an bana verselerdi umurumda olmazdi”

Kalbinde pil bulunan ona ragmen hayvanciligi son nefesine kadar devam ettirecegini belirten Hülya Deniz, yangin aninda oglagin kendine getirilis anlarini IHA muhabirine anlatti. Oglagin yasadigini görünce çok duygulandigini belirten Hülya Deniz, “Dünyayi o an bana verselerdi umurumda olmazdi, oglagi gördüm ya orda o bana yetti. Gerçekten torunum aglayarak getirince duygulandim. Oglagi görünce çok sevindim. Çocugum gelmis kadar sevindim. Bana, ‘hayvanciligi birak, ugrasma’ diyorlar. Ben bunlara kiyamiyorum. Son nefesimi verene kadar hayvanciligi birakamam” dedi.

Kaynak: İHA