AK Parti Ilçe Teskilatindan Baskan Öztürk'e Ziyaret

AK Parti Yahyali Ilçe Teskilati, yeniden Yahyali Belediye Baskanligina seçilen Esat Öztürk’e hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Ilçe Teskilatindan Baskan Öztürk'e Ziyaret


Ziyarete AK Parti Yahyali Ilçe Baskani Adem Sariçiçek, AK Parti Yahyali Ilçe Kadin Kollari Baskani Ayse Sivritepe, AK Parti Yahyali Ilçe Gençlik Kollari Baskani Mehmet Bulut, AK Parti Yahyali Ilçe Yönetimi, Kadin ve Gençlik Kollari yönetimi katildi.



Ziyarette konusan AK Parti Yahyali Ilçe Baskani Adem Sariçiçek; “ Buraya sizi tebrik etmek için geldik. Sizinle birlikte sahada 45 gün boyunca birlikte çalistik. Allah hepsinden razi olsun. Rabbim emeklerimizi zayi etmedi. Kadin kollarimizin sahada basarisi bizi oldukça memnun etti. Rabbim sizlere hayirli hizmetler yapmayi nasip etsin. Gönlümüzdeki oy oranini alamadik ama çalisarak daha iyi yerlere tekrar gelecegiz" ifadelerini kullandi.

Esat Öztürk; "31 Mart yerel seçimlerinde %44.10’luk bir oy orani bu yükü yükleyen hemsehrilerime tesekkür ediyorum. Ana kademedeki kadin ve gençlik kollarimizdaki tüm yönetim kurulu üyelerimize ve baskanlarimiza yürekten tesekkür ediyorum. Gece gündüz demeden çalistilar çabaladilar. Mahalli idareler seçimi bitti. Biz simdi önümüzdeki Cumhurbaskanligi seçimi için start veriyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA