Nigde Il Genel Meclisi Üyelerinden Vali Çelik'e Ziyaret

31 Mart Mahalli Idareler seçiminin ardindan göreve baslayan Il Genel Meclisi Baskani Ömer Kiliç ve Il Genel Meclis Üyeleri ile Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Ali Nebol Vali Cahit Çelik’i makaminda ziyaret ettiler.

Nigde Il Genel Meclisi Üyelerinden Vali Çelik'e Ziyaret
Gerçeklestirilen ziyaretten dolayi duydugu memnuniyeti dile getiren Vali Cahit Çelik, “31 Mart tarihinde gerçeklestirdigimiz seçim sonucunda vatandaslarimizin takdiri ve teveccühü ile sizler yeni Il Genel Meclis Üyeleri olarak seçildiniz. Bundan dolayi hepinizi tebrik ediyor, çalismalarinizda basarilar diliyorum” dedi.

“Il Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte hareket ederek önemli hizmetlere imza atilacagina inancim tamdir” diye sözlerine devam eden Vali Çelik; “ ilimizin gelisip büyümesi noktasinda sizlerin katkilari ve destekleri ile Il Özel Idaremizin sorumluluk sahasinda yürüttügü hizmetleri daha da artirarak ilimizi bulundugu noktadan daha ileri seviyelere tasiyacagiz. Daha önce oldugu gibi uyum ve isbirligi içerisinde hareket ederek bu süreci devam ettirecek ve güzel hizmetlere imza atacagiz” ifadelerini kullandi.

Il Genel Meclisi Baskani Ömer Kiliç ise yaptigi konusmasinda, sehrimizin gelismesi için ellerinden geleni yapacaklarini, birlikte hareket ederek önemli hizmetlerde bulunacaklarini söyledi.

Kaynak: İHA