Mut'ta Belediye Baskanina Gönderilen Tebrik Çiçekleri Ihtiyaç Sahiplerine Yardima Dönüstü

İçel’de 31 Mart Mahalli Idareler Seçimleri sonrasi Mut Belediye Baskanligina gönderilen 350 tebrik çiçegi ihtiyaç sahipleri için yardima dönüstü.

Mut'ta Belediye Baskanina Gönderilen Tebrik Çiçekleri Ihtiyaç Sahiplerine Yardima Dönüstü
Yerel seçimlerin ardindan Mut Belediye Baskanligina seçilen Murat Orhan, kendisine gönderilen tebrik çiçeklerini çöpe atmak yerine satarak gelirini Kizilay ve sokak hayvanlari dernegine bagisladi. Belediye baskanliginin bir hizmet kapisi oldugunu vurgulayan Baskan Orhan, "Vatandaslarimizin özellikle yerel bazda hizmetlerini yapma noktasinda çikmis oldugumuz bu yolda Allah bizleri mahcup etmesin. Vatandaslarimizin insallah vermis olduklari desteklerden dolayi insanlarimizi da mahcup etmeyecegiz. Bize ister oy versin isterse vermesin ’bizim insanimiz’ diyerek en iyi sekilde insanlarimizin hizmetini yapmaya çalisacagiz. Tabi makama geçtikten sonra degerli hemsehrilerimizin, insanlarimizin, kurumlarimizin hayirli olsun nezaketlerinden önce göndermis oldugu çiçekler var. Bu çiçekleri satarak hem Kizilay’a hem de sokak hayvanlarimizla ilgili bir duyarlilik, bir farkindalik olusturma adina dernegimize bagis yapma karari aldik. Bu vesileyle ben bütün vatandaslarimizi en içten dileklerimle, sevgilerimle, saygilarimla kutluyorum" dedi.

Baskan Orhan, konusmanin ardindan önce bin liraya 1 çiçek satin aldi. Daha sonra çiçek almak isteyenlere tek tek satisini yapti. Çiçek satisindan elde edilen toplam 70 bin lira ise Kizilay ve sokak hayvanlari dernegine teslim edildi.
Kaynak: İHA