Marmaris 23 Nisan'i Coskuyla Kutlayacak

Marmaris Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami için dolu dolu bir program hazirladi. Çocuklar gün boyunca bayram coskusunu gönüllerince yasayacak.

Marmaris 23 Nisan'i Coskuyla Kutlayacak
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açilisinin 104. yil dönümünün kutlanacagi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami, Marmaris’te coskuyla kutlanacak. Marmaris Belediyesi tarafindan organize edilen etkinliklerde 23 Nisan sevinci doyasiya yasanacak.

Resmi tören ve Amfi Tiyatro’da yapilacak kutlama programinin ardindan Marmaris Belediyesi’nin etkinlikleri baslayacak. Ilk olarak Kapali Yüzme Havuzu’nun bahçesinde etkinlik yapilacak. 12.00’de baslayacak bir saatlik etkinlikte Mandrake Kemal’in sahne alacagi sihirbaz gösterileri, yüz boyama, maskotlar ve ikramlar çocuklari bekleyecek.

Saat 16.00’da ise Burunucu Macera Parki’nda etkinlikler baslayacak. Gün boyunca girisin ücretsiz olacagi parkta 16.00 -18.00 saatleri arasinda çocuklar için özel etkinlik gerçeklestirilecek.

Saat 18.00’de ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kortej yürüyüsü gerçeklesecek. Ketenci Otel önünde baslayacak kortej yürüyüsünde çocuklar pankartlar ve afislerle yürüyecek.

Etkinliklere tüm çocuklari ve Marmarislileri davet eden Marmaris Belediye Baskani Acar Ünlü, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açilisinin ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin 104. yilini büyük bir gurur ve cosku içinde kutluyoruz. Marmaris’te de bu coskuyu hep beraber yasamak için herkesi etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA