'Belediye Baskanina Saldiri Girisimi' Olayinda Taraflardan Açiklama Geldi

Zonguldak’in Gülüç beldesinde Belediye Baskani Gökhan Mustafa Demirtas’a yönelik bir kafede saldiri girisimi ile ilgili taraflardan açiklama geldi. Olayin taraflarindan Mevlüt Erol, “Saldiri olmadi, sadece sözlü tartisma oldu. Belediye baskanimizla arkadasligimiz devam ediyor” dedi.

'Belediye Baskanina Saldiri Girisimi' Olayinda Taraflardan Açiklama Geldi
Zonguldak’in Eregli ilçesine bagli Gülüç Beldesi’nde Belediye Baskani Gökhan Mustafa Demirtas’a yönelik saldiri girisimi ile ilgili bazi basin yayin organlarinda çikan haberler iki taraftan da dogrulanmadi. Olaya karisanlardan Gülüç Beldesi sakinlerinden Mevlüt Erol, basinda yer aldigi gibi belediye baskanini vurma yada silah ateslenmesi gibi bir durumun yasanmadigini söyledi.

Belediye Baskani Demirtas ile hiçbir husumetinin bulunmadigini ve arkadasliklarinin devam ettigini belirten Erol, gazetecilere yaptigi açiklamada, "Dün aksamki olaylarda Gülüç Belediye Baskanimizla herhangi bir kavga, vurma, dövüs olmamistir. Sadece aramizda sözlü tartisma olmustur. Kendisinin bana yada benim kendisine vurma gibi bir durumumuz olmamistir. Polis memurlari geldi ve sonlandi. Baskanimizla hiçbir sekilde husumetimiz yoktur. Biz zaten birbirimizi taniyoruz. Bir birimizle de husumetimiz yoktur. Belediye baskanimizin yanina gittik, sadece yanlis anlasilma oldu. Sadece tartismamiz oldu. Dün aksam medyada ‘Yok silah atti, söyle oldu, böyle’ seklindeki haberle kesinlikle dogru degil. Belediye baskanimizla görüsmemiz, arkadasligimiz halen devam ediyor" dedi.

Gülüç Belediye Baskani Gökhan Mustafa Demirtas da kendisine yönelik fiili bir saldirinin olmadigini, sadece sözlü tartisma yasandigini belirterek saldiriya ugrayan yada yaralanan hiç kimsenin bulunmadigini söyledi.

Kaynak: İHA