Baskan Çetin Akin'dan SMA'li Feyyaz Alperen Için Dayanisma Çagrisi

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Turgutlulu SMA hastasi Feyyaz Alperen Cantekin ve ailesini belediyede konuk etti.

Baskan Çetin Akin'dan SMA'li Feyyaz Alperen Için Dayanisma Çagrisi
Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Turgutlu’da yasayan ve SMA hastaligiyla mücadele eden çocuklarin kampanyalarina destek olmaya devam ediyor. SMA’li çocuklarin tedavisi için aileleri tarafindan baslatilan kampanyalara sik sik destek veren Baskan Çetin Akin, Turgutlu’da yasayan ve SMA Tip 2 hastaligi ile mücadele eden 8 yasindaki Feyyaz Alperen Cantekin’i ailesiyle birlikte belediyede misafir etti. Baskan Akin, zorlu bir tedavi sürecinde olan Turgutlulu Feyyaz Alperen için destek olabilecegi konular hakkinda istisareler gerçeklestirerek kampanyaya destek verdi.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, iki yil önce kampanyasi basariyla tamamlanan Turgutlulu Irem Nur Çakto’nun zorlu sürecinde etkin rol oynarken düzenlenen tüm etkinliklerde Irem Nur’a destek çagrisinda bulunmus ve kampanyanin Türkiye’de, dünyada duyulmasina katki saglamisti. Baskan Çetin Akin ayrica tedavisi yine olumlu sonuçlanan Manisali Duru Saglik’a da gerekli desteklerini sunmustu.

“Daha önce basardik, yine basarabiliriz”

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “Daha önce basardik, yine basarabiliriz. SMA Tip 2 hastaligiyla mücadele eden hemsehrimiz Feyyaz Alperen Cantekin ve ailesini belediyemizde konuk ettik. Zorlu bir tedavi sürecinde olan Turgutlu’muzun evladi Feyyaz Alperen için destek olabilecegimiz konular hakkinda görüstük. Tüm hemsehrilerimden ve hayirseverlerimizden valilik onayli kampanyaya destek olmalarini rica ediyorum. Feyyaz’imiz yardimlarinizla yasama tutunacak” dedi.

Kaynak: İHA