Trafik Kavgasi Husumeti, Babaannesini Ziyarete Giden Gencin Maganda Kursunuyla Ölümüne Neden Oldu

Adana’da sokak ortasinda öldürülen gencin motosikletiyle babaannesini ziyarete gittigi sirada iki kisinin bir is yerine silahli saldiri düzenlemesi sonucu gelen maganda kursunuyla hayatini kaybettigi ortaya çikti.

Trafik Kavgasi Husumeti, Babaannesini Ziyarete Giden Gencin Maganda Kursunuyla Ölümüne Neden Oldu
Olay, 5 Nisan günü Seyhan ilçesine bagli Yesilevler Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Ibrahim Efe K. ve Aydin T. motosiklet ile ilerlerken otomobil ile çarpisti. Süpheliler çarptiklari aracin sürücüsünün yaninda karisi varken darp etmeye basladi.

Bölgedeki taksi duragindaki soförler ise kavgaya ayirip Ibrahim Efe K. ve Aydin T.’yi gönderdi.

Gençler taksi duraginda karisan soförleri tehditler edip ayrildi. Bir süre sonra taksi duragina gelen Ibrahim Efe K. ve Aydin T. kavgayi ayiran kisilerle tartisip bölgeden uzaklasti. Aksam saatlerinde silahla gelen Ibrahim Efe K. ve Aydin T. taksi duragina yaklasik 14 el ates açti.

“Saldiri sirasinda babaannesine giden genç kursunlarin hedefi oldu”

Evinden çikip motosikletine binen Ahmet Kartepe (28) babaannesi Fatma Kartepe’yi ziyarete gittigi sirada saldirinin düzenlendigi bölgeden geçti. Bu esnada magandalarin silahindan çikan kursunlardan biri Ahmet’in sirtina isabet etti. Süpheliler kaçarken, Ahmet motosikletten kanlar içerisinde yere düstü.

Ihbar üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirilan genç, yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Biz evladimizi verdik, yapanlar çok rahat sekilde disari geziyor.

“Katillerin bulunup adalete teslim edilmesini istiyorum”

Evladini maganda kursunu yüzünden kaybeden baba Erdal Kartepe (53),”Bu olayda benim oglumun hiçbir suçu günahi yoktur, oglum aksam iftara geldi, yemegini yedi ve sonra ben babaanneme gidecegim dedi çikti. Yarim saat geçtikten sonra oglumun vuruldugunun haberi geldi. Bu olayla hiç alakasi yoktu, kaza kursununa geldi. Bu katillerin bulunup bir an önce adalete teslim edilmesini istiyorum. Sürekli nenesinin yanina giderdi, bu sefer oradan geçerken sahislar taksi duragina sikiyor oradan geçen oglumda kaza kursununa kurban gidiyor. Acimiz büyük, genç yasta evladimizi topraga verdik Allah rahmet eglesin” dedi.



“Katiller hala disarida rahat rahat geziyorlar”

Haberi duyunca basindan asagi kaynar sular döküldügü ifade eden baba Kartepe,” Hiç beklemiyordum böyle bir haber almayi. Sabah isine gider aksam evine gelirdi. Herkese sorun evladim iyi bir insandi kimseye bir kötülügü yoktu, es dost akraba herkes iyi bilirdi oglumu. Bayramda biz evladimizi topraga verdik. Evladimin katilleri hala disarida rahat rahat geziyorlar. Bir an önce oglumun katilleri yakalansin istiyorum. Bunlar sebeke midir nedir nasil yakalanmiyorlar hayret. Katillerin isimleri belli hepsi tespit edilmis” diye konustu.

Babaanne Fatma Kartepe, “Çocugum her gün benim ziyaretime geliyordu. Kör bir kursuna rastladi geçerken yoldan. Cigerleri dökülsün. Ahmet’im bir kör kursuna rastladi” dedi.

Kaynak: İHA