SUBÜ Ailesi Ramazan Bayrami Için Bulustu

SUBÜ’nün akademik ve idari personelleri, Ramazan Bayrami’nin ardindan ilk mesai gününde düzenlenen Geleneksel Bayramlasma Programi’nda bulustu.

SUBÜ Ailesi Ramazan Bayrami Için Bulustu
Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) akademik ve idari personelleri, Ramazan Bayrami’nin ardindan ilk mesai gününde düzenlenen Geleneksel Bayramlasma Programi’nda bir araya geldi. Spor Bilimleri Fakültesi Kapali Spor Salonu’nda bir kokteyl ile gerçeklestirilen bulusmaya Rektör Prof. Dr. Mehmet Saribiyik ile birlikte rektör yardimcilari, dekanlar, müdürler, genel sekreter, genel sekreter yardimcilari, daire baskanlari, koordinatörler, akademisyenler ve idari personeller katildi.

Rektör Saribiyik personellerin bayramini tek tek tebrik etti. Personeller de bir araya gelerek bayramlasti.

Özel günlerde özel bulusmalar düzenleyerek bir araya gelmeye özen gösterdiklerini kaydeden SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saribiyik, “Üniversitemizin kurulusundan itibaren samimiyet ve hosgörü üzerine kurulan iliskilerin devamliligini bu birlikteligimiz sagliyor. Hamdolsun çalisma arkadaslarimiz SUBÜ’deki huzur ortaminin olusmasinda ve korunmasinda büyük pay sahibiler. Ramazan, zaten manevi atmosferiyle bizleri kusatiyor. Bunun üzerine yasadigimiz bayram sevinci çalisma ortamimizdaki kaynasmaya ve ailemizin baglarinin daha da güçlenmesine vesile oluyor. Bu tarz bulusmalari bir gelenek haline getirmekten ve devamliligini saglamaktan mutluluk duyuyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA