Hayirsever Vergi Agil, ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dali'na EMG Cihazi Bagisladi

Hayirsever Vergi Agil, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tip Fakültesi Hastaneleri Çocuk Sagligi ve Hastaliklari Anabilim Dali Çocuk Nörolojisi Bilim Dali’na iki kanalli EMG (Elektromiyografi) cihazi kazandirdi.

Hayirsever Vergi Agil, ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dali'na EMG Cihazi Bagisladi
Hayirsever Vergi Agil’a desteginden dolayi tesekkür eden ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, "Bu baslangiç" diyerek, cihazin hayirlara ve güzel hizmetlere vesile olmasini diledi. Süreçte emegi geçen herkese tesekkür eden Çocuk Sagligi ve Hastaliklari Anabilim Dali Çocuk Nörolojisi Bilim Dali Baskani Prof. Dr. Mehmet Canpolat ise; “Niyet hayir, akibet hayir. Bir hayir kapisi açildigini düsünüyoruz. Hayirseverimiz Insallah niyetinin karsiligini bulur. Insallah kurumumuza deger katan bir ünite olur. Biz pediatrik nöroloji olarak iyi bir noktadayiz. Belli bir süreç içerisinde EMG’de de iyi bir noktaya gelecegimizi umut ediyorum. Vergi Bey’in iki yillik süreçte ne kadar fedakârlik yaptigini ben biliyorum. Kendisine tesekkür ediyorum. Yüregine saglik” dedi.

Konusmalardan sonra Rektör Prof. Dr. Altun, Hayirsever Vergi Agil’a plaket takdiminde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Altun açilis kurdelesini; Erciyes Üniversitesi Tip Fakültesi Hastaneleri Bashekimi Prof. Dr. Ibrahim Halil Kafadar, Çocuk Nörolojisi Bilim Dali Baskani Prof. Dr. Mehmet Canpolat ve Hayirsever Vergi Agil ile birlikte kesti.
Kaynak: İHA