Elazig'da Peyzaja Talep Artti
Deprem ve pandemi süreçlerinin ardindan kentlerden uzak yerlesim yerlerine tasinan vatandaslar, evlerini yaptirdiklari peyzaj isleriyle daha estetik bir görünüme kavusturuyor. Bu çerçevede yeni yerlesim ve konutlarin artmasiyla birlikte peyzajada talep artti.

“Ülkemizin her karis topragini güzellestirmek istiyoruz”
Bir eve deger katan seyin peyzaj oldugunu belirten Atagün, “Öncelikle sunu belirtmek istiyorum ilimizde önce korona, daha sonra gerçeklesen deprem sonrasi insanimiz köylere akin etmeye basladi.
Yeni yapilar tek katli butik hobi bahçeleri seklinde. Ayrica villa tipi evlerinde sayisi ilimizde çok artti. Yapisal olarak yenilenen ilimizde en çok villa tipi evler, köy evleri, tas evler butik hazir ve prefabrik alternatifler olarak siralandi. Ilimizde peyzajin degeri ve önemi yeni yeni anlasilmaya baslandi. Yapi ne kadar özel ve güzel malzemelerden yapilmis olsa da binayi gösteren asil unsur bahçe düzeni ve peyzajidir. Bitkiler, dogal taslar, güzel görünümlü çiçekli dis mekanlar yapinin degerini arttiriyor. Aslinda yillardir peyzaj yapiyorum ben. Atatürk Stadyumu’nun zeminine bakiyorum. Yillardir yapmis oldugum bu zeminin kalitesi sayesinde peyzaj islerine basladik. Peyzaj yaparken önce müsterimizin talebi, akabinde hayal gücümüzü ve tecrübemizi ekliyoruz. Atagün Peyzaj olarak büyümeye ve saglam adimlarla kurumsallasmaya ilimize hizmet etmeye devam edecegiz. Artik çevre sehirlerden de talep görüyoruz. Ülkemizin her karis topragini güzellestirmeye devam edecegiz” diye konustu.
