Vali Sahin Sehit Ailelerini Ve Yaslilari Yalniz Birakmadi

Vali Hulusi Sahin, Akdeniz Üniversitesi Camii’nde kilinan bayram namazinin ardindan Antalyalilarla bayramlasti. Huzurevindeki yaslilari, Sehir Hastanesindeki hastalari, sehit ailelerini, yol kontrol noktasinda görevli jandarma ve emniyet personelini ziyaret eden Vali Sahin Ramazan Bayraminin milletimiz ve tüm Islam alemi için saglik, huzur ve mutluluk içerisinde geçmesini diledi.

Vali Sahin Sehit Ailelerini Ve Yaslilari Yalniz Birakmadi
Antalya Valisi Hulusi Sahin, Antalya Milletvekilleri Hilmi Durgun ve Ibrahim Ethem Tas, Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Vali Yardimcilari, Kaymakamlar ve kurum müdürleri ile beraber Akdeniz Üniversitesi Camii’nde kilinan bayram namazinin ardindan Antalyalilar ile bayramlasti.

Iki kusak bir çati altinda bulustu

Ramazan Bayrami vesilesiyle ziyaretlerde bulunan Vali Sahin, esi Ebru Sahin ile birlikte Antalya Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezindeki yaslilari ziyaret etti. Ebru Sahin’in himayesinde Il Milli Egitim Müdürlügü Ar-Ge birimi koordinesinde yürütülen ’Iki Kusak Bir Çati Altinda’ Projesi kapsaminda Sabiha Gökçen Anaokulu ögrencileri de ziyarete eslik ederek yaslilarin bayramini kutladi.

Huzurevinde Malatya’dan ve Hatay’dan gelen depremzede yaslilarin da ayrica bayramini kutlayan Vali Sahin, "Iki Kusak Bir Çati Altinda" Projesinin çok özgün ve çok özel bir proje. Böylece siz degerli büyüklerimiz torun sevgisini gidermis oluyorsunuz. Güzel çocuklarimiz da sizlerle beraber zaman geçirme firsati buluyorlar. Bu projeyi destekledikleri için Anaokulumuzun ögretmenlerine ve velilerimize çok tesekkür ediyorum. Ayrica ’Köyde Bir Kardesim Var Projesi’ ile Antalya’mizdaki birlestirilmis sinifi olan okullarimizi tek tek ziyaret eden ve o anlamli projenin ardindan bu güzel projeye imza atan Milli Egitim Müdürlügümüzün Ar-Ge birimindeki tüm personelimizin, okullarimizin, çalisanlarimizin eline saglik." dedi.



"Sehit aileleri en kiymetli emanetimiz"

Huzurevinin ardindan sirasiyla Sehit Piyade Yüzbasi Baris Ibrahim Yurtseven, Sehit Hemsire Canan Akkus, Sehit Jandarma Çavus Sükrü Onay’in ailelerini ziyaret eden Vali Sahin, sehit ailelerimizin bayramini kutladi. Sehit ailelerinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk halkinin en kiymetli emaneti olduguna vurgu yaparak, devletin tüm birimleriyle her zaman sehit ailelerinin yanlarinda olacagini ifade etti.

Bayram vesilesiyle Sehir Hastanesindeki çocuklari da ziyaret eden Vali Sahin, hasta çocuklarin saglik durumu hakkinda doktorlardan ve ailelerinden bilgi aldi.

Çocuklara acil sifalar dileyerek bayram hediyesi takdim etti.

Güvenlik güçlerinin bayramini kutladi

Son olarak Dösemealti ve Aksu Polis-Jandarma Yol Kontrol Noktalarini ziyaret eden Vali Sahin, telsiz marifetiyle bayramda görevi basinda olan polis ve jandarma personelinin bayramini kutladi.

Suriye Görev Gücü kapsaminda sinir ötesinde görevli Konyaalti Komando Bölügü askerleriyle de görüntülü görüsme gerçeklestiren Vali Sahin, yurt içinde ve yurt disinda zalime Yavuz, mazluma Yunus olan, sanli Türk bayragimizin gururla dalgalanmasi için canini hiçe sayarak görevini en güzel sekilde ifa eden tüm güvenlik güçlerimize görevlerinde kolayliklar diledi.

"Bayrami kendimize ve sevdiklerimize zehir etmeyelim"

Dösemealti Polis-Jandarma Yol Kontrol Noktasi’nda basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Vali Sahin, "Ramazan Bayrami süresince agirlikla yerli misafirlerimizi sehrimizde agirliyoruz. Almis oldugumuz tedbirler sayesinde büyük çapli ölümlü kazalar geçen yillara oranla oldukça düsük seyretti. Özellikle Içisleri Bakanligimizin inisiyatifi dogrultusunda emniyet kemeri ve hiz kontrollerine agirlik veriyoruz. Vatandaslarimiza hayirli bayramlar diliyorum. Bayram sonunda dönüs yolculuguna geçecek misafirlerimize seslenmek istiyorum. Lütfen hiz sinirlarina uyalim. Emniyet kemerlerimizi takalim. Bayram tatilini kendimize ve sevenlerimize zehir etmeyelim" dedi.

Kaynak: İHA