Türk Polis Teskilati 179 Yasinda

Türk Polis Teskilati, 179’uncu kurulus yil dönümünü kutluyor.

Türk Polis Teskilati 179 Yasinda
Erzincan Valisi Hamza Aydogdu, Türk Polis Teskilatinin 179’uncu yildönümü dolayisiyla, Il Emniyet Müdürü Kenan Kurt ve beraberindeki emniyet teskilati mensuplarini kabul ederek misafirleri nezdinde Türk Polis Teskilati’nin gününü kutladi.

Ziyaretten dolayi memnuniyetini belirten Vali Hamza Aydogdu, Türk Polis Teskilatinin 179’uncu kurulus yildönümünü ve Polis Haftasini kutlayarak, “Mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca görev yapan tüm emniyet mensuplarimiza tesekkürlerimizi sunuyor, basarili çalismalarinin devamini diliyorum.” dedi.

Il Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Vali Aydogdu’ya sükranlarini sunarak Polis Haftasi dolayisiyla yaptiklari etkinlikler hakkinda bilgi verdi.

Öte yandan Il Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Polis Haftasi dolayisiyla yayinladigi kutlama mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Türk Polis Teskilatimizin kurulusunun 179’uncu yilini kutlayarak adeta çifte bayram yasiyoruz. Gücünü halktan ve kanunlardan alarak devletimizin demokratik otoritesinin gücünü temsil eden, milletinin hizmetinde, vazifesini hak, hukuk, vicdan ve ahlak temeline oturtan, milletimizin can ve mal güvenliginin saglanmasi için görevini her zaman fedakârca yapan, yeri geldiginde kendi canini hiçe sayarak ulvî görevlerini yerine getiren Türk Polis Teskilati olarak; toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmis ve milletimizin gönlünde taht kurmus olmanin gurur ve mutlulugunu yasamaktayiz.

Erzincan ilimizin huzur ve güvenligini emanet ettigi bizler, bugüne kadar oldugu gibi bundan böyle de her türlü zorlugun üstesinden gelmeyi bilecek, ülkemizin ve vatandaslarimizin huzuru ve esenligi için var gücümüzle çalismaya devam edecek vatandaslarimizin huzuru için ilke edindigimiz tüm vazifeleri eksiksiz olarak yerine getirecegiz.

Bu duygu ve düsüncelerle Ramazan Bayraminin ve Polis Haftasinin ülkemize, milletimize ve tüm Islam âlemine hayirlara vesile olmasini temenni ediyor ve basta kiymetli sehit ailelerimizin, kahraman gazilerimizin, ve suan vatan için, bayrak için, millet için nöbette olup görev yapan herkesin Ramazan Bayramini tebrik ediyorum. Polis Haftasi vesilesiyle dünden bugüne vazifeleri basinda sehit düsen kahraman polislerimizi rahmet ve minnetle, emekli ve gazilerimizi sükranla yâd ederken, Erzincan ilimizde birlikte görev yaptigimiz büyük bir özveri, sabir ve cesaretle hizmetlerini sürdüren arkadaslarima tesekkür ediyor; gece gündüz fedakarca görev yapan tüm kahraman polislerimize ve ailelerine de saglik ve mutluluklar diliyorum.”
Kaynak: İHA