MHP'den CHP'ye Bayram Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Ramazan Bayrami dolayisiyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezini ziyaret etti.

MHP'den CHP'ye Bayram Ziyareti
CHP Genel Merkez binasina Ramazan Bayrami dolayisiyla ziyaretler devam ediyor. Bu çerçevede MHP Genel Baskan Yardimcisi Sadir Durmaz baskanligindaki MHP heyetini, CHP Kadin Kollari Genel Baskani ve Genel Baskan Yardimcisi Aylin Nazliaka baskanligindaki heyet karsiladi.

“Belediyelerimiz üzerinden herkese hizmet vermeye devam ederek çalismalarimizi yürütecegiz”

Nazliaka, 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçiminde büyük Türkiye ittifakini kurmak istediklerini belirterek, “Her siyasi partiden, her görüsten yurttasimiz var. Her birine karsi sorumluluk duyuyoruz. Bakis açimiz her zaman su oldu; kim milli maçi kazandigimizda duygulaniyorsa, kim Filenin Sultanlari bir galibiyet elde ettiginde onurlaniyorsa, kim kirmizi beyaz bayragimizi gördügünde o bayragin altinda görünmenin onurunu yasiyorsa herkes Türkiye ittifakinin bir parçasidir. Dolayisiyla, bundan sonraki süreç içerisinde de bize oy veren, vermeyen her kim varsa onlarla halkin ittifakini kurarak, belediyelerimiz üzerinden herkese hizmet vermeye devam ederek çalismalarimizi yürütecegiz” ifadelerini kullandi.

“Özgür Özel’in seçim sonrasi yapmis oldugu degerlendirmeleri çok anlamli ve kiymetli buluyoruz”

"Umut ederim ki sizinle ittifak edenler de sizin hissiyatiniza katilirlar" diyen MHP Genel Baskan Yardimcisi Sadir Durmaz ise, "Ortak paydamiz ülkemizin birligi, bütünlügü ve düzeni. Bizim bu konularda ne kadar hassas oldugumuzu tüm millet biliyor. Bunun yani sira Özgür Özel’in seçim sonrasi yapmis oldugu degerlendirmeleri çok anlamli ve kiymetli buluyoruz. Biraz da espri olsun. Ilk defa bu seçimde CHP’nin aldigi neticeler sonrasi ‘tek adam rejimi’ degerlendirmelerini duymadik veya ‘trafolara kediler girdi’ gibi durumlar olmadi. Seçimlerin çok fazla insanimizin magdur olmadan sonuçlanmis olmasi da son derece önemliydi" ifadelerini kullandi.

“Ülkenin birlik ve beraberligini tehdit altina alacak gelismelere hep birlikte karsi durmaliyiz”

MHP olarak kirmizi çizgilerinin belli oldugunu ifade eden Sadir Durmaz, “Biz bayrak yere düsmesin, ezan susmasin diye mücadele eden bir siyasi partiyiz. O yüzden Türkiye ekonomide ilk defa birtakim sikintilar yasiyor degil. Geçmiste de zaman zaman sikintilarimiz oldu. Ekonomideki sikintilar bugün olur, yarin alinan birtakim tedbirlerle daha rahat bir zemine kavusur ama Allah korusun ülkenin birlik ve beraberligini tehdit altina alacak gelismelere hep birlikte karsi durmaliyiz” dedi.



“Sizin hassasiyetiniz bizim hassasiyetimiz”

Durmaz’in bu sözleri üzerine ise Nazliaka, "Sizin hassasiyetiniz bizim hassasiyetimiz" diyerek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk hem ülkemizin hem de partimizin kurucusu. Dolayisiyla ortak degerlerde zaten birlesiyoruz, bulusuyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA