IYI Parti'den CHP'ye Bayram Ziyareti

IYI Parti heyeti, Ramazan Bayrami dolayisiyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkez binasini ziyaret etti.

IYI Parti heyeti Ramazan Bayrami dolayisiyla CHP’ye ziyarette bulundu. IYI Parti Parti Içi Egitim Politikalari Baskani Ayse Sucu baskanligindaki heyeti, CHP Kadin Kollari Genel Baskani ve Genel Baskan Yardimcisi Aylin Nazliaka baskanligindaki heyet karsiladi.

Heyetler arasi görüsme sirasinda bayram dolayisiyla kardeslik ve baris vurgusu yapildi. Nazliaka, yerel yönetimler de dahil olmak üzere vatandasin sorunlarini çözmek için hep birlikte çalismalari gerektigine dikkati çekti.

Öte yandan Nazliaka, 31 Mart Yerel Mahalli Idareler Seçimi sonrasi Nevsehir Belediyesini kazanan IYI Parti’yi tebrik etti.

Hem milli hem dini bayramlarin birlik ve beraberlik sembolü oldugunu vurgulayan IYI Parti Parti Içi Egitim Politikalari Baskani Ayse Sucu ise, “Bayram denince hepimizin aklina her seyden önce küslerin barismasi gelir, dayanisma gelir. Bayramlar, aslinda temelinde yatan hosgörünün, sevginin hatta muhabbetin temel alindigi günlerdir. Dolayisiyla, insallah hem Ramazan’in bitimiyle hem bu güzel günde Türk toplumu güzelliklere açilsin dilerim” dedi.

Kaynak: İHA