Hirsizlik Yaparken Suçüstü Yakalanan Kadin Polisi Isirdi

Adana’da mezarlikta otomobilin camini kirip hirsizlik yapmak isterken suçüstü yakalanan kadin, kurtulmak için polisin elini isirdi. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.

Hirsizlik Yaparken Suçüstü Yakalanan Kadin Polisi Isirdi
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Sariçam ilçesine bagli Buruk Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre bir vatandas, Ramazan Bayrami’nin birinci günü yakinlarinin kabirlerini ziyaret etmek için Buruk Mezarligina geldi. Vatandas otomobilini yol kenarina park edip mezarliga gitti. Bu arada otomobil yanina gelen Nesrin B. ise cami kirip hirsizlik yapmak istedi. Mezarlik etrafinda bayram nedeniyle önlem alan Adana Emniyet Müdürlügü Hirsizlik ve Yankesicilik Büro Amirligi ekipleri kadini fark edip suçüstü yakaladi. Yakalanan Nesrin B. polise mukavemet etti. Polis süpheliyi kelepçe takarak etkisiz hale getirmek istese de kadin, polislerin ellerini isirip kurtulmak istedi. Bunun üzerine polis kadini güç kullanarak etkisiz hale getirdi. Kadin buna ragmen hirsiz olmadigini öne sürerek polise mukavemet etmeye devam etti. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.

Gözaltina alinan Nesrin B. emniyete götürülürken, yapilan GBT sorgusunda 10 ayri hirsizlik olayindan 19 yil 15 gün kesinlesmis hapis cezasiyla arandigi belirlendi. Süpheli kadin ifadesinde hirsizlik yapmadigini iddia etti. Nesrin B., “Polise mukavemet gösterme, hirsizlik girisimi ve mala zarar verme” suçlarindan adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA