Depremde Ailesini Kaybeden Acili Babanin Sözleri Yürek Yakti

Adana’da depremde bütün ailesini kaybeden Fatih Karaca, “Dünya kadar malim olsa ne yazar, bayramda boynuma sarilan bir evladim kalmadi” diyerek gözyaslarina boguldu.

Depremde Ailesini Kaybeden Acili Babanin Sözleri Yürek Yakti
Ramazan Bayrami’nin buruk geçtigi deprem bölgesinde vatandaslar, bayramin ilk günü yakinlarinin kabirlerini ziyaret etti. Adana’da Kabasakal Mezarligi’ni ziyaret eden vatandaslar, kaybettikleri yakinlari için Kur’an-i Kerim okuyup dua etti. Yakinlarinin mezar taslarini temizleyen vatandaslar, kabirlere çiçek de birakti. Kabir ziyaretlerinde hüzünlü anlar yasandi.

Asrin felaketine Gaziantep’in Islahiye ilçesinde yakalanan ve depremde esini, 3 çocugunu, annesi ve kayinvalidesini kaybeden Fatih Karaca için de bayram büyük aci ile geçiyor.

“Bayramda sarilacak bir evladim kalmadi”

Ihlas Haber Ajansi’na konusan baba Karaca, bayramda boynuna sarilacak tek bir çocugunun kalmadigini, ailesini depremde kaybettigini kaydetti.

Gaziantep’te iste oldugu için enkaz altinda kalmaktan kurtulan Fatih Karaca, “Bu aci anlatilmaz. Dünya kadar malim olsa ne ki bayramda sarilacak bir evladim kalmadi. Her sey dügümleniyor bogazimda” dedi.



“Kizim gelir diye bekliyorum”

13 yasindaki kizi Irem Karaca’nin da depremden bu yana kayip oldugunu söyleyen Karaca, “Bu aci anlatilmiyor. Bu acinin tarifi yok. Baba diyerek yanima gelen kimse kalmadi. Ailemi 6 gün sonunda enkazdan çikarttim. 6 günün sonundaki bazi paylasimlardan sonra gönüllüler geldi ve cenazelerimizi çikarttik. Annem ve kayinvalidem misafirlige gelmisti. Onlar da hayatini kaybetti. Kizim gelir diye bekliyorum ama yok. Enkazi üç sefer aradik ama yok çikmadi” ifadelerini kullandi.

“DNA testim hiç uyusmadi”

Kizindan gelecek umutlu bir haberi bekledigini anlatan Karaca, “DNA testim hiç uyusmadi. Bizi bir polis aradi ve ‘8-9 Subat’ta görüstüm’ dedi.

Sadece bu var elimizde. Gelecek diyerekten Allah’a dua ediyoruz. Yakinlarimla, sevdiklerimle dua ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA