Bolu'da Tüm Kent Bayramda Kucaklasti

Bolu’da Ramazan Bayrami dolayisiyla geleneksel hale gelen programda protokol ve vatandaslar bayramlasarak gelecek için güzel temennilerde bulundu.

Bolu'da Tüm Kent Bayramda Kucaklasti


Ramazan Bayrami’nin ilk gününde Bolu’da kent kucaklasti. Solmaz Ahmet Baysal Ögretmenevinde gerçeklesen programinda Bolu Valisi Erkan Kiliç ile protokol üyeleri, vatandaslarla tek tek bayramlasti. Programda ilk olarak il müftüsü Hüseyin Demirtas tarafindan dua yapildi. Dua sonrasinda protokol üyeleri Ramazan Bayrami’nin konusmalarina geçildi. Ardindan Bolu Valisi Erkan Kiliç ve beraberindeki protokol Bahçelievler Polis Merkezi Amirligine giderek görevi basindaki emniyet personelinin Ramazan Bayrami’ni tebrik etti. Daha sonra Il Jandarma Komutanligina geçen protokol, Il Jandarma Komutani Jandarma Kidemli Albay Mehmet Avci tarafindan karsilandi.

Mudurnu’da gelenek devam ettirildi

Kentin dört bir yaninda gerçeklesen bayramlasmada güzel temennilerde bulunuldu. Mudurnu Belediye Dügün Salonu’nda da Ilçe Kaymakami Ayhan Kalaycioglu, Belediye Baskani Dogan Onurlu, Ilçe Emniyet Müdürü Orhan Erdogan, vatandaslar ve siyasi parti temsilcileri katilimlariyla bayramlasma yapildi. Gelenek haline gelen bayramlasma töreni bu bayramda da devam ettirildi.
Kaynak: İHA