Baskan Önal, Bayramin Ilk Gününde Ilçe Sakinleriyle Bulustu

Bayrakli Belediye Baskani Irfan Önal, Ramazan Bayrami’nin ilk gününü vatandaslarla karsiladi. Merkez Camisi’nde bayram namazini kilan Önal, ilçe sakinleriyle sohbet edip, bayramlasti. Bayrakli’nin çinarlarini unutmayarak Sehit Astegmen Adem Dertsiz Huzurevi’ni de ziyaret eden Baskan Önal, huzurevi sakinlerine karanfil dagitti. Önal, Sehit Uygar Yalçinkaya’nin ailesini de ziyaret ederek bayramlarini kutladi.

Baskan Önal, Bayramin Ilk Gününde Ilçe Sakinleriyle Bulustu
Yerel seçimler sonrasi mazbatasini alir almaz göreve baslayan Bayrakli Belediye Baskani Irfan Önal, Ramazan Bayrami’nin ilk gününde ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Merkez Camisi’nde bayram namazini kilan ve vatandaslarla sohbet edip bayramlasan Baskan Önal, Bayrakli’nin çinarlarini da unutmadi. Önal, cami sonrasi Nafiz Gürman Mahallesi’ndeki Sehit Astegmen Adem Dertsiz Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinlerinin tek tek ellerini öperek bayramlasan Önal, karanfil dagitti.

Önal, Huzurevi ziyareti sonrasi ise Sehit Uygar Yalçinkaya’nin ailesine bayram ziyaretinde bulundu.

"Her zaman birlikte olacagiz"

Bayrakli Belediye Baskani Irfan Önal, “Seçim süreci boyunca verdigimiz bir söz vardi. ‘Her zaman sahada olacagiz, her zaman yaninizda yer alacagiz’ demistik. Mazbatamizi aldiktan sonra karsiladigimiz Ramazan Bayrami’nin ilk gününde ilçe sakinlerimizle birlikte olmanin mutlulugunu yasadik. Verdigimiz sözleri tek tek tutacagiz ve Bayrakli için elimizden gelenin en iyisini yapacagiz. Bugün oldugu gibi bundan sonra da iyi günde de kötü günde de hep beraber olacagiz. Herkese sevdikleri ve sevenleriyle birlikte huzur ve mutluluk içinde geçirecekleri bir Ramazan Bayrami dilerim” dedi.

Kaynak: İHA