Yanginda Mahsur Kalan Babasi Için Attigi Çigliklar Yürek Dagladi

Izmir’in Bornova ilçesinde bir apartman dairesinde çikan yanginda, 1 kisi hayatini kaybederken 3 kisi dumandan etkilendi. Yanginda alevler arasinda kalan babasi için çiglik atan kadinin feryatlari yürek dagladi.

Yanginda Mahsur Kalan Babasi Için Attigi Çigliklar Yürek Dagladi


Yangin saat 02.00 siralarinda Ergene Mahallesi 523 sokakta bulunan 4 katli bir apartmanin 3’üncü katinda meydana geldi. Alevleri ve dumanlari fark eden çevre sakinlerinin ihbari üzerine bölgeye itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Apartmanda oturan bina sakinleri tedbir amaciyla disari çikartilirken, itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Müdahale sonucu alevlerin çevre binalara siçramasi engellenirken alevler kisa sürede kontrol altina alindi. Dairede saglik ekipleri tarafindan yapilan kontrolde, 90 yasindaki Hakki Zeki Koçeli’nin yanarak hayatini kaybettigi belirlendi. Yanginin çiktigi evde hayatini kaybeden Hakki Zeki Koçeli’nin oglu I.K. (49), gelini H.K. (47) ve torunu B.K.’nin (14) ise dumandan etkilendigi belirlendi. Dumandan etkilenen I.K., ambulansla Ege Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesine kaldirilirken, H.K. ve B.K. ise ayakta tedavi oldu.

Yanginda hayatini kaybeden Hakki Zeki Koçeli’nin cansiz bedeni, savci tarafindan yapilan incelemenin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Itfaiye ekipleri, yanginin çikis nedenini belirlemek için çalisma baslatti.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA