Sincan Bir Kez Daha 'Murat Ercan' Dedi

31 Mart yerel seçimlerinde sandigin galibi yine Murat Ercan oldu. Görev süresi boyuna Sincanlinin gönlünde taht kuran, sayisiz eser kazandirarak Sincan’i gelecege tasiyan Murat Ercan yeniden Sincan Belediye Baskani seçildi.

Sincan Bir Kez Daha 'Murat Ercan' Dedi
Baskan Murat Ercan, oy kullanma islemlerinin tamamlanmasinin ardindan açilan sandiklari vatandaslarla birlikte takip etti. Sincan da sonuç degismedi.

Sincan’in gönlünü fetheden, yatirimlari ve mega projeleriyle ilçeye deger katan Sincan Belediye Baskani Murat Ercan yeniden Belediye Baskani seçildi.

Sincan ona güveniyor

Her firsatta gönül belediyeciligi vurgusu yapan ve Sincanli vatandaslarin güvenini kazanarak gönüllerinde taht kuran, gerçek belediyecilik ilkesiyle çalisan ve bu dogrultuda yaptigi mega projelerle Sincan’i yükselten Murat Ercan’in basarisi aldigi oylarla bir kez daha tescillendi.

Murat Ercan yaptigi açiklamada Sincan’a tesekkür ederek sunlari dedi:

"Tesekkürler Sincan. Ilçemize yeni eser, hizmet ve projeler kazandirmak, hemsehrilerimizin hayat konforunu yükseltmek; sehrimizi her alanda daha da ileriye tasimak için ‘Sincan Yükseliyor’ parolasiyla çiktigimiz bu yolda bir kez daha destekleriyle belediye baskanligi görevini bizlere tevdi eden tüm hemsehrilerime kalbi tesekkürlerimi sunuyorum.

Geçtigimiz 5 yillik dönemde oldugu gibi yeni dönemde de Sincan’imiz için canla basla çalismaya, ilçemiz için üretmeye, sehrimize deger kazandirmaya ve Sincanlilara verdigimiz tüm sözleri bir bir yerine getirmeye devam edecegiz.

Seçim sonuçlarinin ülkemiz, milletimiz ve sehrimiz için hayirlara vesile olmasini diliyorum."
Kaynak: İHA