Murat Kurum Açiklamasi 'Biz Yine Sokakta Olacagiz, Yine Milletimizin Yaninda Olacagiz'

Sandiklarin büyük bir çogunlugunun açilmasiyla birlikte AK Parti Istanbul Il Baskanligi’nda basin açiklamasi yapan IBB Baskan Adayi Kurum “Biz yine sokakta olacagiz, yine milletimizin yaninda olacagiz. Milletimiz bizi nerede görmek istiyorsa yine orada olacagiz ve Istanbullu hemserilerimiz için gece gündüz sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde çalismaya devam edecegiz” dedi.

Murat Kurum Açiklamasi 'Biz Yine Sokakta Olacagiz, Yine Milletimizin Yaninda Olacagiz'
Mahalli idareler ve yerel seçimde oy kullanma isleminin son bulmasiyla birlikte sandiklar saat 17.00 itibariyle açilmaya baslanmisti. Kurum, sandiklarin açilmasina yakin seçim sonuçlari yakindan takip etmek için AK Parti Istanbul Il Baskanligi’na geçmisti. Gece yarisi sandiklarin büyük bir çogunlugunun açilmasiyla birlikte Kurum, AK Parti Istanbul Il Baskanligi’nda basin açiklamasi yapti. Kurum, açiklama yapmak için kürsüye salondakilerin alkislari esliginde çikti. Kurum’a AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe ve beraberindeki heyet eslik etti. Açiklama sonrasinda ise Murat Kurum basin mensuplariyla tek tek el sikisarak veda etti.

Kurum, AK Parti Istanbul Il Baskanliginda yaptigi açiklamada, bugün Türkiye’nin Istanbul’un ve milletin için çok önemli bir seçim sürecini hep birlikte yasadigini söyledi.



“Iradesini sandiga yansitan kardeslerimize çok tesekkür ediyorum”

Büyük bir olgunlukla yürütülen seçimlerin hayirli olsun temennisinde bulanan Kurum, “Bu seçimde tercihini hangi partiden yana yaparsa yapsin, sandiga giden, iradesini sandiga yansitan kardeslerimize, her vatandasimiza çok çok tesekkür ediyorum. Bu süreçte bize inanan bizimle birlikte yol yürüyen, projelerimizi, hayallerimizi paylastigimiz bu projelerle hayallerle birlikte dava arkadasligi yaptigimiz tüm kardeslerimize sükranlarimi sunuyorum” dedi.

“Benimle birlikte yol yürüyen her bir kardesime çok tesekkür ediyorum”

Kurum, 90 gündür Istanbul’un 39 ilçesindeki vatandaslara gittiklerini, projelerini ve eserlerini paylastiklarini belirterek, “Her bir vatandasimiz bu süreçte samimi duygularla bagrina basti, bizi bir kardesi, bir evladi olarak gördü. O yüzden tüm Istanbullu kardeslerimize çok tesekkür ediyorum. Bugün sahur saati itibariyle sandikta görev yapan sandik kurullarimizla, teskilatlarimiza, 90 gündür evinden, isinden, ailesinden feragat eden tüm teskilat mensuplarimiza, basta kiymetli baskanim, il baskan yardimcilarim, milletvekillerim benimle birlikte yol yürüyen bu hayal için çalisan, çabalayan her bir kardesime, çalisma arkadasima çok çok tesekkür ediyorum” Ifadelerini kullandi.

‘Biz yine sokakta olacagiz, yine milletimizin yaninda olacagiz”

Kendisinin Istanbul için, Istanbullular için çalismaya devam edeceginin altini çizen Kurum, söyle devam etti: “Biz yine sokakta olacagiz, yine milletimizin yaninda olacagiz. Milletimiz bizi nerede görmek istiyorsa yine orada olacagiz ve Istanbullu hemserilerimiz için gece gündüz sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde çalismaya devam edecegiz. Elbette bizler de milletimizin verdigi mesajlari degerlendirecek ve üzerimize düseni yapacagiz. Biz daima milletimizin huzuru, milletimizin refahi için çalisan kadrolariz, ayni anlayisla çalisacagiz. Büyük ve güçlü Türkiye davasi için çalisacagiz. Ülkemizin gelecege daha iyi hazirlanmasi adina sehirlerimiz, milletimiz için çalismaya devam edecegiz. Insallah bu yolda 22 yildir oldugu gibi hem ülkemiz hem vatandasimizla el ele verip zor günleri beraber nasil atlattiysak, yine ayni anlayisla çalisip, çabalayip ülkemizi insallah Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayal ettigi muasir medeniyetler seviyesine çikarmak için bu çalisma ayni gayretle sürdürecegiz. Ben basta sayin cumhurbaskanimiza bize inandigi için, bu görevi tevdi ettigi için çok çok tesekkür ediyorum.”

Istanbullulara da tesekkür eden Kurum, “Gittigimiz her yerde o sevgiyi, o heyecani gördük. Allah birligimizi, beraberligimizi daim eylesin, Allah bahtimizi açik etsin. Insallah bugün milletimizin sandiga yansiyan iradesiyle birlikte biz de üstümüze düsen vazifeleri, görevleri eksiksiz bir sekilde yerine getirmeye çalisacagiz. Biz bugün bir milat olarak kabul edip, baskanimin da ifade ettigi gibi eksigimiz neyse o eksigi gidermek için tüm teskilatlarimizla birlikte sahada olacagiz, yarindan itibaren yine milletimize gidecegiz. Ben bu süreçte seçilen belediye baskanlarimizi, meclis üyelerimizi, muhtarlarimizi tebrik ediyor, tekrar bu seçimlerin Istanbul’umuza, milletimize ve tüm Türkiye’mize hayirli olmasini diliyor, sizleri bir kez daha saygi, hürmetle selamliyorum” diye konusmasini tamamladi.

“Milletimizin karari bizim için her zaman yol haritasidir”

Seçimle ilgili sayimlarin devam ettigini belirten Kabaktepe, “Yüksek Seçim Kurulu tarafindan kesinlestirilene kadar süreç devam edecek. Bu sonuçlara her birimizi Ak Parti’mizin gelenegi olarak bugüne kadar oldugu gibi saygimizi göstermeye de devam edecegiz. Milletimizin karari bizim için her zaman yol haritasidir. Yol haritasindan hareketle cumhurbaskanimizin açiklamalarinda ifade ettikleri gibi 31 Mart baslangiç olarak durmadan yolumuza devam edecegiz. Biz bu aksamdan itibaren vazifemizi yerine getirmeye devam ederken, yarindan itibaren de çalismalarimizi güçlü bir sekilde sürdürmeye devam edecegiz.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA