Fethiye'de Resmi Olmayan Sonuçlara Göre Karaca Güven Tazeledi

Fethiye Belediye Baskani ayni zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Baskan Adayi Alim Karaca resmi olmayan sonuçlara göre güven tazeleyerek yeniden baskan seçildi. Açiklanan seçim sonuçlarinin ardindan, Karaca’ya destek verenler Beskaza Meydani’na kostu.



Alkislar, tezahüratlar ve sarkilar esliginde sahneye gelen Fethiye Belediye Baskani ayni zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Baskan Adayi Alim Karaca, 2 aylik seçim kampanyasi boyunca kendisine destek olan herkese tesekkür etti. Belediye baskani olarak tüm Fethiye’yi kucaklayacagini söyleyen Baskan Karaca, elde edilen bu basarida ve yakalanan oy oraninda emegi geçenlere de sükranlarini sundu.

"Sizi yine yaniltmadik"

Karaca, “Fethiye’m ikinci 5. yilimiz hayirli olsun. Sizlere 2 ay önce meydanlara indigimiz zaman bir söz vermistim. Bu seçimi alacagiz ve bütün adaylarin toplamina yakin oy alacagiz demistim. Sizi yine yaniltmadik. Diger adaylarin manipüle ettigi anketleri hep beraber gördük. Ben ne dedim. En son Yeni Mahalle, Karaçulha ve Foça mitinglerimizde bütün yapilan 6 anketin hepsinde yüzde 44 ve 50 arasi çikiyoruz demistim ve su an yüzde 48’lerdeyiz arkadaslar. Ben 5 yil boyunca sizleri hiç yaniltmadim. Ama 5 yil boyunca inanilmaz kumpaslara maruz kaldim. Son günlerde Seçimi alabilmek için yine en son yapay zeka ile bizi konusturdular. Iyi Parti Belediye Baskan Adayi Sayin Behçet Saatci da olmak üzere 2 gündür bizlerle alakasi olmayan tüm ses kayitlarini sizlere gönderdiler. Hayatim boyunca 88 yilindan bu yana siyaset yapiyorum birçok seçimlere girdim. Birçok adayimiz için çalistim. Onlarin seçim kampanyalarinda bulundum. Hiçbir zaman bu kadar bel alti ve çirkin bir siyaset görmedim. En son ki mitingimde Foça’da demistim ki sizin cevabinizi halk verecek demistim. Seçim yasaklari olmasina ragmen sabahin 7’sinde anket gönderiyorlar” dedi.

"Hayatim boyunca seviyeli siyaset yaptim"

Açiklamasini sürdüren Karaca konusmasinda; "“Biz yasalarin üzerinde insanlar degiliz. Yaptiklari yapay zeka ile beni konusturup devletin bakanina beni hakaret ettiriyorlar. Dünyada asik oldugum Fethiye’me küfür ettigim yaydilar sizlere. Bunlarin siyaseti batsin. 52 yasindayim. Hayatim boyunca seviyeli bir siyaset yaptim. Geçmisimde bir tane lekem yok. 79 tane müfettis geldi, bizleri ablukaya aldilar. Elbette devletin müfettisleri gelecek. Ama bütün raporlarda isimizi ne kadar dogru yaptigimizi o raporlarda raporladilar. Yargida bir tane dosyamiz yok. Ben insan odakli siyaset yaparim. Hiç kimseyi ayristirmam. Iyi insan mi kötü insan mi ona bakarim. Benim Fethiye’mde 81 vilayetten güzel insanlar yasiyor. O insanlarla birlikte bu cografyayi paylasiyorum. Yapacak oldugumuz projelerin içerisine hep o arkadaslari aliyoruz. 5 yildir belediye baskanligi yapiyorum. Bana oy verdi mi vermedi mi diye hiçbir kimseyi ayristirmadim. Belediyeye girerken tüm personele ‘Verdigim görevi yapacaksiniz, halkimi memnun edeceksiniz, iyi isler yapacaksiniz, akçeli islere karismayacaksiniz, sizlerin ekmeginizle oynamam’ dedim. Hiç kimseyi siyasi görüsünden dolayi bir kisiyi dahi isten çikarmadim" sözlerine yer verdi.

"Baskan Karaca konusmasinda "Bugün buradan sesleniyorum. Nüfusumuz 177 bin 500 ama yasayan nüfusumuz 200-250 bin. Farkli illerden kayitli olan vatandaslarimiz da var. Bana oy versin vermesin hiç önemli degil. Fethiye’nin Belediye Baskani olarak 200 bin kisiyi kucaklayacagim. Bunu herkes bilsin, su 2 aylik süreçte bizi sirtimizdan hançerleyenler oldu. Çirkin çirkin kasetleri sizlere gönderdiler. Ama onlarla hukuk mücadelem bitmeyecek. Onlar hesabini mutlaka yargida verecekler. Biz hiç mazeret etmeden hizmet ettik. Neler gördük, ekonomik krizleri, pandemi gördük fakat hiç mazeret etmedik. Bütün ailem burada. Kizim da bana ugur getirdi. Cuma aksamki Foça mitingimizde bana sürpriz yapti. 2 gün sonra Italya’ya gidecek. Insallah doktor olacak. Ailemle gurur duyuyorum ama herkesin ailesi var. Bir seyler konusurken, iftira atarken elinde belge varsa atacaksin" diyerek kendisine destek veren herkese tesekkür etti.
Kaynak: İHA