CHP'li Baskan Güne Sükür Namazi Ile Basladi

31 Mart Yerel Seçimleri’nde kesin olmayan sonuçlara göre yaklasik yüzde 50 civarinda oy alarak Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani olan Ahmet Akin, Balikesir’in tarihi Zagnos Pasa Cami’nde esnaflarla beraber sabah namazini kilarak sükür duasinda bulundu.

CHP'li Baskan Güne Sükür Namazi Ile Basladi
Balikesir’de seçim yarisindan zaferle ayrilan Ahmet Akin, sabah namazini Atatürk’ün hutbe okudugu cami olarak da bilinen tarihi Zagnos Pasa Cami’nde kildi. Namaz sonrasi cami cemaati ile sohbet eden Akin, Zagnos Pasa türbesine giderek dua okudu. IHA mikrofonlarina özel açiklama yapan Ahmet Akin, ilk icraatini açikladi.

Akin, "Memleketimize hayirli olsun. Balikesir aileme tesekkür ediyorum. Ilk olarak çalisan kardeslerime, belediyede çalisan arkadaslarima huzur içinde islerine devam edeceklerini kendilerine anlatmak istiyorum. Sikinti korku olmasin. Onlari rahatlatalim. Bir yola çiktik, yolumuza devam edelim. Hayir duamizi yaptik. Memleketimize mahcup olmayacagiz" dedi.

Kendisini cami bahçesinde gören vatandaslar ise Ahmet Akin ile selamlasti. Yasli bir teyze ise yanina yaklasarak "Sen seçime giderken, ben sana 3 tane Ayetel Kürsi okudum. Allah yolunu açik etsin evladim" dedi.

Akin, daha sonra sabah temizligi yapan belediye personelleri ile konustu.

Kaynak: İHA