CHP'de Ahmet Akin, Seçim Zaferini Kutladi

Balikesir siyaset tarihinde tarihi bir zafere imza atarak kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 50 civarinda oy alan CHP’li Ahmet Akin, Balikesir’de seçim zaferini kutladi. Binlerce Balikesirlinin meydanda kendisine sevgi gösterileri yaptigi Ahmet Akin, elinin altindaki tahta sandalyeyi göstererek ’Bu milletin kürsüsüdür. Ben seçimi bununla geçirdim. Neden biliyor musunuz? Bu millet ne çektiyse tepeden bakanlardan çekti" dedi.

CHP'de Ahmet Akin, Seçim Zaferini Kutladi
Balikesir’de sandiklardan CHP çikti. Kesin olmayan sonuçlara göre Büyüksehir Belediyesi, merkez Karesi Belediyesi ve merkez Altieylül Belediyesi CHP’li baskanlara emanet edildi. Balikesir’de 3-0’lik seçim galibiyeti büyük coskuyu da beraberinde getirdi. Ali Hikmet Pasa Meydani’nda binlerce Balikesirli sevgi gösterileri ile Ahmet Akin’i bekledi. Vatandaslarin oldugu alana gelen Ahmet Akin, kisa bir konusma yapti. Akin, "Bakin, sunu söyleyeyim. Seçim boyunca benim kürsüm buydu. (Tahta sandalye gösterek) Bu ne biliyor musunuz? Bu milletin kürsüsü. Neden biliyor musunuz? Bu millet ne çektiyse tepeden bakanlardan çekti. Bu sehri hep beraber yönetecegiz. Kuvayi Milliye Ittifaki ile yönetecegiz. iyi yürekli güzel insanlara tesekkür ediyorum. Saadet Partisi’ne tesekkür ediyorum. Demokrat Partisi’ne tesekkür ediyorum. Deva Partisi’ne tesekkür ediyorum. Gelecek Partisi’ne tesekkür ediyorum. Destek veren Ak Partili kardeslerime tesekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partili kardeslerime tesekkür ediyorum. Ailem, Cumhuriyet Halk Partisi’ne tesekkür ediyorum" dedi.

Törende Karesi Belediye Baskanligi’na kesin olmayan sonuçlara göre seçilen Mesut Akbiyik ise, "Hizmet nasil yapilir, tüm Karesi’ye gösterecegim. Uyku yok. 7/24 çalisacagima söz veriyorum" dedi.

Kaynak: İHA