Bozbey Açiklamasi 'Bu Degisimin Kahramani Sizlersiniz'

Bursa Büyüksehir Belediye Baskanligi’ni kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Adayi Mustafa Bozbey, Kent Meydani’ndan yaptigi zafer konusmasinda, “Bu kenti hep birlikte yönetecegiz. Degisim mücadelemizde yanimizda olan halkimiza çok tesekkür ediyorum. Bu degisimin kahramani sizsiniz” dedi.

Bozbey Açiklamasi 'Bu Degisimin Kahramani Sizlersiniz'
31 Mart Yerel Seçimleri’nde Bursa Büyüksehir Belediye zaferi, Cumhuriyet Halk Partisi Adayi Mustafa Bozbey’in oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre Bursa’yi yüzde 47.72 oy oraniyla kazanan Bozbey, sonuçlari takip ettigi seçim koordinasyon merkezinden ayrilarak Bursalilara seslenmek için Kent Meydani’na gitti.

Bursalilarin izdiham olusturdugu alanda büyük bir cosku ve havai fisekler esliginde karsilanan Bozbey, seçim otobüsünden Bursalilara seslenerek zafer konusmasi yapti.

Kimseyi ayristirmayarak herkesin baskani oldugunu vurgulayan Bozbey, kendisine oy veren vatandaslara tesekkür ederek, “Her birinize; sandik sorumlularimiza, avukatlarimiza, ilçe baskanlarimiza, belediye baskanlarimiza, il teskilatimiza, bizleri bu yolculukta hiç bir zaman birakmayan gönül dostlarina, Bursa dostlarina, Bursaspor sevdalilarina selam olsun. Bu degisimin kahramani sizlersiniz. Gerçekten harika bir gündü. Simdi artik görev zamani. Ilk önce çocuklarimizi gülümsetecegiz. Sonra da bu kenti hep birlikte yönetecegiz” seklinde konustu.

Bozbey açiklamalarin ardindan halka beraber uzun süre çalan müzik esliginde çifte telli oynadi.
Kaynak: İHA