Baskan Seçer Açiklamasi 'Insallah Ikinci Dönemimizde Mersin Sahlanacak'

İçel Büyüksehir Belediye Baskani ve CHP İçel Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Vahap Seçer, 31 Mart Mahalli Idare Seçimleriyle ilgili, "Insallah ikinci dönemimizde İçel sahlanacak, huzur devam edecek, mutluluk devam edecek, istikrar devam edecek" dedi.

Baskan Seçer Açiklamasi 'Insallah Ikinci Dönemimizde Mersin Sahlanacak'
Seçer, Özgecan Meydani’nda toplanan vatandaslara hitap etti. Zor sartlarda İçel için çok çalistiklarini ifade eden Seçer, 5 yillik süreçte yaptiklari çalismalari anlatarak, "Yeni dönemde İçel sahlanacak" diye konustu.

İçel’in ilklerin kenti oldugunu belirten Seçer, söyle konustu: "Insallah ikinci dönemimizde İçel sahlanacak, huzur devam edecek, mutluluk devam edecek, istikrar devam edecek. Biz biriz, bir aradayiz. İçel küçük Türkiye’dir. Dogudan batiya, kuzeyden orta Anadolu’ya İçel’e gelip yasayan, kökleri hala orada olan her vatandasim kendini İçelli hissetsin. Serefle, onurla İçelliyim desin. İçel’i yüceltelim, İçel’i dünyanin en saygin kenti yapalim. Gece gündüz çalistik, yogunduk ama yorulmadik. Kuvvetimiz yerinde, azmimiz yerinde. Daha fazla çalisacagiz. Sizlere daha fazla hizmet edecegiz. Hele hele simdi yeni ve genç belediye baskanlarimizla bir olacagiz, birlik olacagiz, iri olacagiz, diri olacagiz. Huzurla, uyumla çalisacagiz, memnuniyetle sizlere hizmet edecegiz."

"Herkesin baskaniyim"

Kendisine oy versin vermesin herkesin baskani oldugunu vurgulayan Seçer, "Partimin emekçilerine tesekkür ediyorum. Ilçe örgütlerimize, kadin kollarimiza, gençlik kollarimiza, bu mücadelede yer alan, gecesini gündüzüne katan tüm mücadele arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Bir tesekkürüm de 5 yildir İçel’de yasayan 2,5 milyon vatandasimiza, buradaki siginmacilara, misafirlere gecesini gündüzüne katarak hizmet eden 11 bin mesai arkadaslarima. İçel Büyüksehir Belediyesi, hizmetleriyle Türkiye’de İçel’den söz ettirdiyse onlarin eseridir, onlarin emegidir" dedi.

Bu arada çok sayida vatandas Adnan Menderes Bulvari’nda konvoy olusturdu.
Kaynak: İHA