Arnavutköy'de Muhtarlik Seçimlerinde 2 Ayri Adayi Destekleyen Akrabalar Arasinda Silahli Çatisma

Arnavutköy Bolluca Merkez Mahallesi’nde 2 ayri muhtar adayini destekleyen akrabalar arasinda seçim sonrasi kavga çikti. Okulda baslayan kavga sokakta silahli çatismaya dönüstü. Çatismada Mahmut Dizman (32) ve yoldan geçtigi iddia edilen Mustafa Arslan agir yaralandi.

Arnavutköy'de Muhtarlik Seçimlerinde 2 Ayri Adayi Destekleyen Akrabalar Arasinda Silahli Çatisma
Olay, saat 01.00 siralarinda Arnavutköy Bolluca Merkez Mahallesi Koca Yusuf Caddesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, akraba olduklari öne sürülen iki aileden bir tarafin eski muhtar Ahmet Güleryüz’ü destekledigi, diger tarafin ise seçimlerde birinci olan ve muhtar seçilen Murat Tepe’yi destekledigi ögrenildi.

Okulda baslayan sözlü kavga sokakta silahli çatismaya döndü

Seçim sonrasi okulda akrabalar arasinda çikan sözlü tartisma büyüyerek sokaga tasarken iki taraf arasinda arbede yasandi. Çikan arbedede taraflar arasinda silahli çatisma çikti. Silahlarin çekildigi kavgada Mahmut Dizman (32) ve yoldan geçtigi iddia edilen Mustafa Arslan kursunlarin hedefi oldu.

Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede genis güvenlik önlemi alirken saglik ekipleri yaralilara müdahale etti. Saglik ekipleri ilk müdahalenin ardindan yaralilari ambulansla hastaneye kaldirdi. Hastaneye kaldirilan Mahmut Dizman ve Mustafa Arslan’in durumlarinin agir oldugu ögrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri olayin yasandigi caddede uzun süre incelemelerde bulundu.

Silahli çatisma anlari cep telefonu kamerasinda, görüntülerde sokakta iki grubun saga sola kosustugu ve çok sayida silah sesinin duyuldugu ve yerde yatan iki yaralinin oldugu görülüyor.

Polis ekiplerinin olayla ilgili sorusturmasi

sürüyor.
Kaynak: İHA