Pamukkale Adayi Yatagan; 'Seçmenin Beklentileri Karsilamak Birinci Önceligimiz'

Demokrat Parti (DP) Pamukkale Belediye Baskan Adayi Avukat Kadir Yatagan, projelerinin hazir oldugunu belirterek; “Seçmenin beklentileri karsilamak birinci önceligimiz olacak” dedi.

Pamukkale Adayi Yatagan; 'Seçmenin Beklentileri Karsilamak Birinci Önceligimiz'


DP Pamukkale Belediye Baskan Adayi Avukat Kadir Yatagan, yerel seçim çalismalarina tüm hiziyla devem ediyor. Seçim bölgesindeki ziyaretlerini sürdüren Yatagan, esnaf ve vatandaslarla bir araya gelmesinin yani sira partiye mal olmus sembol isimlerle de görüs alisverisinde bulunuyor.

Pamukkale’de güzel ve dogru isler yapmak için yola çiktiklarini belirten Kadir Yatagan, seçim çalismalarindaki sloganini “Çözüm bizde, destek sizde. Haydi yapabilirsin Pamukkale” olarak belirledi. Pamukkale’nin sorunlarini bildiklerini kaydeden Yatagan, “Denizli’nin en fazla seçmen kitlesine sahip seçim bölgesi olan Pamukkale’den aday olmanin sorumluluklarinin farkindayiz. Çünkü genç, dinamik ve donanimli bir seçmen kitlemiz var. Kentin ve ülkemizin gelecegiyle ilgili büyük umutlari ile hakli beklentileri var. Biz halkimizin teveccühü ile baskanlik görevine seçildigimizde bölgedeki herkesi ayirmadan ayristirmadan kucaklayacagiz. Katilimci ve seffaf bir yönetimin sözünü veriyoruz. Seçmenimizi beklentilerini karsilamaya yönelik projelerimizi hazirladik. Seçimin ardinda bu projeleri hizla hayata geçirecegiz” dedi.



Pamukkale’nin dünya mirasina sahip bir dünya markasi olduguna dikkat çeken Yatagan, “Pamukkale sanayi, tarim ve egitimin yani sira turizm noktasinda da önemli bir potansiyele sahip. Biz göreve geldigimizde Pamukkale’nin var olan marka degerini hem Türkiye genelinde hem de dünyada hak ettigi noktaya ulastirmak için gece gündüz demeden çalisacagiz. Her biri konusunda uzman, bilgi ve tecrübesi yüksek bir ekiple yola çiktik. Bu ekiple birlikte Pamukkale için elzem gördügümüz tedbirleri hizla alarak, ilçemizin var olan sorunlarini biran önce çözüme kavusturmayi hedefliyoruz. Sorunlari çözüp, yeni projeleri de hayata geçirerek Pamukkale’yi daha gelismis bir cazibe merkezi haline gitmenin gayreti içerisinde olacagiz”
Kaynak: İHA