Küçükçekmece'de Silahli Kuyumcu Soygunu Kamerada
Küçükçekmece’de yüzleri cerrahi maskeli ve silahli 2 süpheli girdikleri kuyumcudan 250 bin lira degerinde altin alarak kayiplara karisti. Çevredeki vatandasin ‘Polis’ diye bagirmasi üzerine panik yapan sahislarin o anlari ve kaçarken silahla etrafa rastgele ates açtiklari o anlar güvenlik kamerasina yansidi. Polis, olayla ilgili 2 süpheli sahsin yakalanmasi için çevrede operasyon baslatti.

Soygun ani kamerada
Ögle saatlerinde meydana gelen kuyumcu soygununda süpheli sahislarin silahlarla kuyumcuya gelerek gerçeklestirdigi soygun anlari is yerinin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde kuyumcuya giren yüzlerinde cerrahi maske bulunan 2 süpheli sahsin ellerindeki silahlari kuyumcu sahibine yönelttigi ve altinlari posete koymasini istedikleri görülüyor. Kisa bir süre sonra panik yapan 2 süpheli sahis poseti de alarak hizlica kuyumcudan çikiyor. Görüntülerin devaminda kuyumcudan çiktiktan sonra kosarak kaçmaya çalisan sahislarin ise etrafa rastgele ates açtigi görülüyor.
Kuyumcu sahibi Bahtiyar Koç, “2 kisi silahla birlikte içeriye girdi. Küfür ederek altinlarimizi istedi. Disaridan bir arkadasin polis diye bagirmasindan sonra panik yaparak kaçtilar. Ufak bir zararimiz oldu. Yaralimiz yok. Disari çiktiktan sonra kaçarken de silahla saga sola siktilar. Bir tanesi araca denk geldi.
Polis ekipleri, olayi gerçeklestiren 2 süpheli sahsin yakalanmasi için çevrede operasyon baslatti.
Olayla ilgili inceleme sürüyor.
