Görele'deki Ölüm Kavsaklarina Köprülü Kavsak Müjdesi

Giresun’un Görele ilçesinde sik sik ölümlü kazalarin yasandigi, ölüm kavsagina köprülü kavsak yapilacagi müjdesi verildi.

Görele'deki Ölüm Kavsaklarina Köprülü Kavsak Müjdesi
Görele Belediye Baskani Ahmet Süleymanoglu, Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu’nun Giresun ve Trabzon programlari kapsaminda Görele Belediyesi’ni ziyaret ederek müjde verdigini belirterek “Görele’de sik sik kazalarin meydana geldigi Çömlekçi yolu girisi ve Liman kavsaklarina Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu tarafindan müjde verildi.

Bakanimiz Belediyemize yaptigi ziyarette ilçemizin bati girisindeki Çömlekçi yolu girisindeki köprülü kavsak projesinin onaylanarak yatirim programina alindigini ve çok yakin zamanda baslayacagini müjdeledi. Sehir merkezindeki Liman kavsaginin ise proje çalismalarinin devam ettigini söyledi.

Bakanimiz ilçemizi iki müjdeli haberle ziyaret etti. Her sey daha yasanilabilir Görele için. Projelerimize destek veren Bakanimiza ilçemiz adina tesekkür ediyor, Köprülü kavsaklarimizin sehrimize hayirli olmasini diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA