Baskan Kepenek 'Huzurlu Honaz' Için Hazirladigi Yeni Dönem Projelerini Açikladi

Honaz Belediye Baskani Yüksel Kepenek, “Honaz’imizin huzuru için” slogani ile yeni dönem lansman toplantisini gerçeklestirdi. Baskan Kepenek’e büyük destegin oldugu toplantida Honaz için planlanan yeni projeleri Baskan Kepenek tek tek anlatti.

Baskan Kepenek  'Huzurlu Honaz' Için Hazirladigi Yeni Dönem Projelerini Açikladi


Honaz Belediye Baskani Yüksel Kepenek, yeni dönem projelerini anlattigi lansman toplantisini gerçeklestirdi. Honaz’da yogun bir kalabalik esliginde ve coskulu geççen etkinlige CHP Denizlig Il Baskani Ali Osman Horzum, CHP Denizli Milletvekili Seref Arpaci, CHP Denizli Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Bülent Nuri Çavusoglu, Meclis üyesi adaylari, partililer ve Honazli vatandaslar katildi.



Lansman toplantisinda ilk olarak CHP Denizli Milletvekili Seref Arpaci, konusma yapti. Arpaci, “Hani dogdugun yer mi doydugun yer mi demisler. Ben de 20 sene Honaz’in ekmegini yedim, suyunu içtim. 20 sene boyunca organize sanayi bölgesinde çalistim. Dolayisiyla ben de sizlerin bir hemsehrisi sayilirim. Honaz’in ne kadar önemli bir yer oldugunu ilimiz için ne kadar önemli oldugunu bilirim. Dolayisiyla sayin belediye baskanimizin 5 sene boyunca yaptiklarini gördügümde de gerçekten gurur duydum. BU geçen 5 sene içinde ne büyük zorluklarla ugrastigini nasil bir bütçe ile bu isleri basardigini biliyorum. Baskanimiza ve ekibine çalisanlarina isçilerine tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Yeni dönem projelerini anlatan Baskan Yüksel Kepenek, “Honaz’imiz için yaptigimiz 5 yillik çalismalarimiza Honaz halkimizin malumudur. 5 yillik görevimiz boyunca elimizden gelenin daha fazlasini yapmak için çalistik ve dogruyu yaptik. Ben söyle bir saydim da toplam 17 mahallemizin sosyal tesis sorununu çözmüsüz. Biz geldigimizde 3 mahallede sosyal tesis vardi. Biz sosyal tesis yapacagiz demisler seçim çalismasinda. Heralde Honaz’i gezmiyorlar. Biz onlari zaten yaptik. Yeni dönemde de Honaz’imizin huzuru için çalismaya devam edecegiz. Bu kapsamda yeni projelerimizi de hazirladik. Öncelikle Kaklik Mahallemize gündüz bakimeveni kazandiracagiz. Honaz’in en degerli ürünlerinden biri cennet elmasi. Ancak cennet elmasini kuruturken maalesef hijyen sartlarinda kurutamiyoruz. Pazar sorunlarimiz oluyor. Bunun için Cennet Elmasi kurutma alanlari yapacagiz. Diyorlar ki gençler ilçelerde yasamiyorlar. büyük sehirlere gidiyorlar. Haklilar. Onlarin kendilerini gerçeklestirebilecegi, eglenebilecegi, tiyatrosu, sinemasi, halk oyunlari için Gençlik Merkezi yapiyoruz. Hayirli ugurlu olsun. Honamiz için kapali bir salonu kazandiracagiz ve spora da verdigimiz önemi gösterecegiz. Geldik Bagarasi’na. Bagarasi çiftçilerimizin göz bebegi Honaz deyince akla kiraz gelir degil mi? Ama kirazcilara kiraz deyince akla su gelir. Yeni bir sondaj çalismasina basliyoruz. böylelikle sulama sikligimizi da 7 güne düsüyoruz. Bu sayede ürünlerimiz daha kaliteli olacaktir. Dünyaya satimi konusunda daha yeni pazar kapilarinin da açilmasini saglayacaktir” diye konustu.



“Honaz için yapacaklarimiz bitmez”

Baskan Kepenek’in açikladigi projeler bunlarla da sinirli kalmadi. Baskan Kepenek, arazi yollari kilit parke döseme, Kar-ova projesi, Honaz Müzesi, gezici yazlik sinema, günes enerji tarlasi, kiraz alaninda dolu önleyici sistemler, Selanik parki, Kizilyer Belediye konutlari, hayvan barinagi, kadin çiftçilere destek, Ahiska Türkleri Anit Parki, Tursu Üretim Tesisi, kültür gezileri projelerini de tek tek anlatarak, “Honaz için yapacaklarimiz bitmez” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA