Milli Egitim Bakani Tekin, Baba Ocaginda Cumhur Ittifaki Adayina Destek Istedi

Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin, baba ocagi Uzundere ilçesinde Cumhur Ittifaki adayi seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti, esnafin sorunlarini dinledi.

Milli Egitim Bakani Tekin, Baba Ocaginda Cumhur Ittifaki Adayina Destek Istedi
Beraberinde MHP Genel Baskan Yardimcisi Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydin, AK Parti Milletvekilleri Selami Altinok, Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Firat, Fatma Öncü, Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, AK Parti Il Baskani Ibrahim Küçükoglu ve MHP Il Baskani Adem Yurdagül ile birlikte Uzundere’ye çikarma yapan Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin; hemsehrilerinden Cumhur

Ittifaki Adayi Sinan Aydin’a destek istedi.

SKM önünde vatandaslara hitap eden Bakan Tekin, "Cumhur Ittifaki her yerde kendi adaylari ile seçime giriyor. Uzundere’de de bir adayimiz var o da Sinan Aydin’dir. Sinan benim de akrabam. Oy birligi ile kendisini baskan seçmenizi istiyorum. Türkiye’de örnek gösterilecek bir oy orani ile baskan seçilecegine inaniyorum. Büyüksehir’de Mehmet Sekmen agabeyimize destek istiyoruz” dedi.

MHP Genel Baskan Yardimcisi Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydin da konusmasinda, “Cumhur Ittifaki’nin iki lideri de kutlu yolda yürümeye devam ediyor. Merkezi hükümetin daha hizli hizmet getirebilmesi için yerelde de bu destege ihtiyacimiz var” diye konustu.

Bakan ve milletvekilleri daha sonra ilçe merkezinde esnafi ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur Ittifaki adayina destek istedi.
Kaynak: İHA