Hastanede Tedavi Gören 111 Yasindaki Cemile Nine'ye Pastali Kadinlar Günü Sürprizi

Batman’in Sason ilçe Devlet Hastanesinde tedavi gören 111 yasindaki Cemile Yildirim’in 8 Mart Dünya Kadinlar Günü pasta sürpriziyle kutlandi.

Hastanede Tedavi Gören 111 Yasindaki Cemile Nine'ye Pastali Kadinlar Günü Sürprizi
Cumhuriyetin kurulus yillarinin taniklarindan olan 7 çocuk ve 80’in üzerinde torun sahibi 111 yasindaki Cemile Yildirim’a tedavi gördügü Sason Devlet Hastanesinde 8 Mart Dünya Kadinlar Günü sürprizi yapildi. Hastane Bashekim Vekili Dr. Zafer Özay ve beraberinde bulunan hastane yönetimi, Cemile Nine’nin Kadinlar Günü’nü kutlayarak pasta ile birlikte çesitli hediyeler verdi.

Bashekim Vekili Dr. Zafer Özay, hastanede tedavi görmekte olan 111 yasindaki Cemile Nine’ye 8 Mart Kadinlar Günü münasebetiyle pastali sürpriz bir kutlama etkinligi düzenlediklerini belirterek, "Saglik çalisanlarimiz ile birlikte hazirladigimiz pastayi odasina getirerek nine ile birlikte kestik. Çok mutlu oldugunu görmek bizleri de mutlu etti. Ben bu vesile ile bütün kadinlarimizin 8 Mart Dünya Kadinlar günün kutluyor, Cemile nineye saglikli uzun ömürler diliyorum” dedi.

20 yil önce terörle mücadelede oglunu sehit veren Cemile nine, 111 yasinda oldugunu ve kendisine hazirlanan kadinlar günü kutlamasindan dolayi çok mutlu oldugunu ifade ederek hastane yönetimine tesekkür etti.
Kaynak: İHA