Cumhurbaskani Erdogan Açiklamasi 'Benim Için Bu Bir Final, Yasanin Verdigi Yetkiyle Bu Seçim Benim Son Seçimim'

TÜGVA temsilcileriyle bir araya gelen Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, "Benim için bu bir final, yasanin verdigi yetkiyle bu seçim benim son seçimim, çikacak netice benden sonra gelecek kardeslerim için bir emanetin devri olacak" dedi.

Cumhurbaskani Erdogan, Türkiye Gençlik Vakfi (TÜGVA) tarafindan Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen 7. Gençlik Bulusmasi öncesinde vakfin 81 il temsilcisiyle bir araya geldi. Burada konusan Cumhurbaskani Erdogan, çok önemli bir dönemin arifesinde olduklarini belirterek "Malum 31 Mart Türkiye’de bir dönüm noktasi. Ve bu dönüm noktasinda tüm Islam dünyasinin gözleri Türkiye’de. Türkiye’de ne olacak? Her ne kadar bu bir genel seçim degilse de yerel seçimde gözler, AK Parti’nin bu seçimlerden alacagi netice ne olacak? Onun için tabii çok güçlü bir gençlige sahip olan davamiz, insallah sandiklari adeta patlatircasina 31 Mart aksaminda o farkli bakanlara gereken cevabi verecektir diye inaniyorum" dedi.

"yasanin verdigi yetkiyle bu seçim benim son seçimim"

Erdogan, sözlerini söyle sürdürdü: "Ardi arkasi kesilmeyecek sekilde çalismalarimi sürdürüyorum. Adeta nefes almaksizin kosturuyoruz. Çünkü benim için bu bir final. Yasanin verdigi yetkiyle bu seçim son seçimim ama buradan çikacak netice benden sonra gelecek kardeslerim için bir emanetin devri olacak. Onun için de hazirliklarimizi buna göre yapip, adimi da buna göre atmamiz lazim ki çok farkli bakanlara karsi gereken cevabi istiyoruz ki 31 Mart aksami verelim. 1 Nisan’dan itibaren de yeni bir dönemi insallah baslatalim."

Gençlere inandigini ve güvendigini dile getiren Cumhurbaskani Erdogan, "Insallah basta Istanbul olmak üzere Ankara, Izmir, bütün buralarda bir degisim dönüsümü yapalim. Çünkü gözler burada" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA