Kilis'te Engelli Ve Hasta Seçmenler Ekiplerin Yardimiyla Oy Kullandi

Kilis’te yasli, hasta, hastanede yatan ve yataga bagli seçmenlerden talep bulunanlar, 31 Mart Mahalli Idari Genel Seçimleri için hasta nakil araçlari ve ambulanslarla oy verecegi okullara götürülüyor.

Kilis'te Engelli Ve Hasta Seçmenler Ekiplerin Yardimiyla Oy Kullandi
Türkiye, sabah saat 07.00’de demokrasinin yolu olan seçim seçim için sandik basina gitti. Seçmenler, 31 Mart Mahalli Idari Genel Seçimleri için tercihte bulundu. Kilis’te hasta olan bazi vatandaslar Il Saglik Müdürlügüne bagli Evde Hizmetleri Koordinasyon Merkezine basvurarak taleplerini iletti. Ekipler, hazirliklarini yapip talepte bulunan vatandaslari evlerinden ve hastaneden alarak oy kullanacaklari okullara götürdü.

12 yildir evde saglik hizmeti alan 74 yasindaki Seyfettin Gülsüm’ün oglu Mehmet Gülsüm böyle bir hizmet kendilerine sagladiklari için çok mutlu oldugunu ifade ederek, ‘’12 yildir babam evde saglik hizmeti aliyor. 112 çagri merkezini aradik ve adresimize ambulans geldi. Ambulans evimize kadar geldi ve babami alarak oy kullanacagi okula getirdi. Allah herkesten razi olsun’’ dedi.

Kaynak: İHA