Üzüm Bagindaki Agaç Kondu Ev Ilgi Odagi Oldu

Manisa’nin Sarigöl ilçesinin Tirazlar Mahallesinde Ali Dölek isimli üzüm üreticisinin bagin kenarinda bulunan dut agacina yaptigi ahsap kulübe ilgi odagi oldu.

Üzüm Bagindaki Agaç Kondu Ev Ilgi Odagi Oldu
Sarigöl ilçesine bagli Tirazlar Mahallesinde yasayan Ali Dölek isimli üretici üzüm baginin kenarinda bulunan dut agacina yaklasik 4 yil önce pandemi döneminde yerden 2 metre yükseklikte 4 metrekare genisliginde dinlenmek için yaptigi ahsap kulübe ilgi odagi oldu. Tirazlar Mahallesi ile Çimentepe Mahallesi arasindaki yoldan geçenlerin hayranlikla inceledigi kulübe ile vatandaslar bol bol hatira fotografi çektiriyor.

Pandemi döneminde yaptigi kulübenin oldukça fazla ilgi gördügünü anlatan Ali Dölek, ’"Burayi dört yil öncesi pandemi zamaninda yaptim. Bagda çalisinca ögle yemegimi burada yemekteyim ve burada istirahat ediyorum. Yorgunlugum gidiyor. Burasi için 4 yil önce 4 bin liralik masraf ettim." dedi.

Agaçkondu evde misafir olan Mustafa Incekara ise, "Gerçekten çok rahat ve havadar bir yer olmus burasi. Hem yolu hem de üzüm bagini rahatlikla görebiliyorum. Oldukça havadar olmus. Sicak günlerde serinlemek için oldukça ideal bir yer." diye konustu.

Kaynak: İHA