Küçükçekmece'de Fabrikadan Alevler Yükseldi Açiklamasi Faciadan Dönüldü

Küçükçekmece’de hali fabrikasinda yangin çikti. Fabrikadan alevler yükselirken, yangina müdahale etmeye çalisan bir isçinin yaralandigi ögrenildi. Büyük çapta hasar gören fabrika dron ile görüntülendi.

Küçükçekmece'de Fabrikadan Alevler Yükseldi Açiklamasi Faciadan Dönüldü
Küçükçekmece, Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi’nde üzerinde bulunan 2 katli hali fabrikasinin 2. katinda bulunan depo bölümünde saat 06.00 siralarinda bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Yangin kisa sürede büyürken, olay yerine çok sayida itfaiye ekibi sevk edildi. Fabrikadan isçiler hemen tahliye edildi. Fabrika alev alev yanarken bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangini söndürmek için çalisma baslatti. Yaklasik 2.5 saatlik çalismanin ardindan yangin söndürüldü. Fabrikada isçilerden birinin yangina müdahale ederken yaralandigi ögrenildi. Yarali isçi hastaneye kaldirilirken, itfaiye ekipleri içeride kimsenin olup olmadigina yönelik arama çalismasi yapti. Öte yandan büyük çapta hasar gören fabrika havadan görüntülendi.

Yanginla ilgili konusan gece bekçisi, “Fabrikanin yukari bölümü yandi. Fabrikada mahsur kalan yok. Fabrikanin itfaiye ekibinden bir arkadas müdahale ederken dumandan etkilenmis, suan hastanede. Gece çalisanlar asagi taraftaydi, yangin yukarida çikti. Malzeme ambari denilen bir yer var orada çikti” dedi.

Kaynak: İHA