ASO Baskani Ardiç, ASO Teknopark A.S. Yönetim Kurulu Baskanligi'na Yeniden Seçildi

Ankara Sanayi Odasi (ASO) Teknopark A.S. olagan genel kurul toplantisinda, ASO Baskani Seyit Ardiç yeniden yönetim kurulu baskani olarak seçildi.

ASO Baskani Ardiç, ASO Teknopark A.S. Yönetim Kurulu Baskanligi'na Yeniden Seçildi
ASO Teknopark A.S. Olagan Genel Kurul Toplantisi Ankara Sanayi Odasi’nin ev sahipliginde gerçeklestirildi.

ASO Teknopark A.S.’nin 2023 yili faaliyet raporunun görüsüldügü ve mali bilançonun oy birligi ile ibra edildigi Genel Kurul’da, sirketin yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. ASO Baskani Seyit Ardiç, ASO Teknopark A.S. Yönetim Kurulu Baskanligi’na oy birligi ile yeniden seçildi. Sirketin 3 yil görev yapacak 9 kisilik yeni Yönetim Kurulu üyeleri de yeniden olusturuldu. Buna göre Yönetim kurulu baskan vekilligine; Mete Çaglayan, Tahsin Ata ve Yavuz Cabbar, Yönetim kurulu üyeligine ise Halit Erol, Burcu Özbozkurt, Hakan Kiziltoprak Atilla Hasan Turgut ve Mehmet Cansiz seçildi.

Genel Kurul’da konusan Ankara Sanayi Odasi ve ASO Teknopark A.S. Yönetim Kurulu Baskani Seyit Ardiç, ASO Teknopark’in, üretime yönelik bir tasarimla sanayi ile bütünlesen, yüzü sanayiye dönük bir teknopark olacagini vurgulayarak, “Ankara Sanayi Odasi’nin ‘Baskentin sanayiinden sanayi ve teknolojinin baskentine’ hedefine ulasmada ASO Teknopark A.S.’nin çalismalari ivme kazandiracak” ifadelerini kullandi.

Ankara’nin sanayi bölgeleri, teknoloji gelistirme bölgeleri, arastirma merkezleri, nitelikli insan kaynagi ve girisimcilik potansiyeliyle Türkiye’nin diger birçok ilinden daha avantajli durumda oldugunun altini çizen Ardiç, “Baskentimiz teknolojik dönüsümünü tamamlayarak, Türkiye’nin teknoloji üssü olacaktir” açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA